Hae
Pinkit korkokengät

Kauneus- ja hyvinvointitapahtumassa

Tänään olimme Kahvakuula kainalossa blogia kanssani luotsaavan Marin kanssa kauan odottamassamme Paloma Communicationsin järjestämässä Kauneus- ja hyvinvointitapahumassa Kämpin Spassa. Olin odottanut tapahtumaa siitä saakka, kun tieto tapahtumasta tuli sähköpostiini. Kauneus- ja hyvinvointi tietenkin kiinnostaa aina, mutta tällä kertaa mukana oli myös itselleni intohimoksi tullut Superfood ja Voimaruoka.

 
Aamu aloitettiin brunssilla, mun brunssiin kyllä nyt kuului nämä gluteenittomat Voimaruoat, koska nämä oli ainoat, joiden gluteenittomuus tuli kysyttyä. Täytyy sanoa, että olivat ensimmäiset tämän tyyppiset superfoodit, mitä maistoin. Oli kyllä niin herkkua, että täytyy kyllä kokeilla jossain vaiheessa itsekin jotain tällaista.

 
Aamun luennot aloitti Superfood-guru Erkki Palviainen. Tätä osuutta siis odotin NIIN innolla. 
Erkki kyllä osaa hommansa ja huumoriakin löytyi tämän vakavailmeisen miehen takaa. 
 
Erkin luennon jälkeen kävimme tutustumassa Philosophy on tuotemerkkiin. Cristina Carlino perusti philosophyn vuonna 1996. Hän on ihonhoitoalan yrittäjä ja visionääri, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta ja yhteistyöstä johtavien ihotautilääkäreiden kanssa. Näiden tuotteiden kanssa pääsee leikkimään ”kotikemistiä”. Tuotteet kuulostivat mielenkiintoisilta. Näihin pääsen tutumaan tarkemmin, joidenkin tuotteiden osalta myöhemmin. Itseäni kiinnosti erityisesti tämän ikäisen naisen liftaavat tuotteet, joita niitäkin löytyi tältä tuotemerkiltä. 
Näitä tuotteita on tulossa Sokokselle ja Sokos Emotion -liikkeisiin myyntiin.
 
Tämän jälkeen meitä sitten hemmoteltiin TRESemmé Renewal Hair & Scalp -uutuussarjan tuoteilla, joiden testin lomassa saimme myös pienen päähieronnan.
TRESemmé Renewal Hair & Scalp -uutuussarja hellii sekä hiuksia että hiuspohjaa

TRESemmé tuo päivittäistavarakauppoihin uuden sekä hiuksia että hiuspohjaa hoitavan tuotesarjan. Ihon hyvinvoinnista huolehtiminen osana hiustenhoitoa on nouseva trendi erityisesti kampaamotuotteissa sekä hiusalan ammattilaisten piirissä.
TRESemmé Renewal Hair & Scalp -tuotesarja sisältää neljä tuotetta jokapäiväiseen käyttöön ja sopii kaikille hiustyypeille. Salonkilaatuinen, muun muassa teepuu-uutetta sekä auringonkukansiemenöljyä sisältävä koostumus syvähoitaa hiuksia ja hiuspohjan ihoa ja auttaa ennaltaehkäisemään hilsettä. Ylellinen tuotesarja auttaa myös korjaamaan hiuksia tehden niistä elinvoimaiset, pehmeät sekä helppohoitoiset.
“Kauniiden hiusten salaisuus piilee hiuspohjan hyvinvoinnissa. Monet huomioivat usein vain hiusten latvojen kunnon, vaikka huomiota pitäisikin kiinnittää hiuspohjaan. TRESemmé Renewal Hair & Scalp -tuotteet tuovat jokaisen ulottuville salonkilaatuiset keinot huolehtia hiusten ja hiuspohjan kunnosta samanaikaisesti”, TRESemmé- hiusmuotoilija Taavi Vuokkovaara kertoo.
Uutuussarja on saatavilla huhtikuusta 2014 alkaen hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa kautta maan.

 
Tämän jälkeen sitten pääsimme ihailemaan Asics: upeita vaatteita. Kuka se heti bongasikaan nämä pinkki-mustat tuotteet? Ihanaa kun kun edes joku valmistaja tänä kesänä tuo mun värisiä vaatteita. tosin me ihailimme Marin kanssa muutenkin Asics:n värikästä mallistoa. Keltainenkin voisi olla tosi kova sana kesän urheiluvaatevalintoja tehdessä. Tähän ei voi muuta sanoa kuin, että VAU, mä niin tykkään. Kollaasin ylemmissä kuvissa pinkki on juuri sen värinen, kuin se oli. 
Alemmissa kuvissa on valon suunta väärä ja värit vääristyvät kuvissa. 
 
Tämän jälkeen loppuaika menikin sitten mun osaltani suurimmaksi osaksi Voimaruoka puolella Erkkiä ja muita työntekijöitä haastatellessani. Tuo aihe kun on mulle nyt niin kiinnostava.  
Itsehän olen useampaan kertaan jo vannonutkin tuon Detoxin nimeen. 
Tässä vähän infoa Voimaruokayrityksestä ja muutamasta heidän tuotteestaan. 
Harmonia Life Oy ja superfood‐asiantuntija Erkki Palviainen ostivat syksyllä 2013 Suomen Voimaruuan
Tässä tietoa muutamasta tuotteesta, jotka sopivat erinomaisesti kevään ja alkukesän detox‐puhdistukseen ja laihduttamiseen:

Chiansiemenet tehostavat suoliston toimintaa ja lisäävät hiusten ja kynsien vahvuutta sekä kasvua. Ne sopivat kaikille, erityisesti lisäämään hyvien rasvojen ja proteiinien saantia ravinnosta. Chian siemenet sisältävät omega‐3‐rasvahappoja jopa 21 % painostaan. Chia sisältää myös runsaasti mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia ja fosforia. Kaiken lisäksi Chiansiemenet ovat uskomattoman kuitupitoisia.
Spirulina on yksisoluinen makeanveden sinivihreä levä. Se sisältää proteiinia enemmän kuin liha ja imeytyy elimistön käyttöön tehokkaasti. Se sisältää runsaasti beetakaroteenia ja lehtivihreää eli klorofylliä. Spirulina puhdista kehoa tehokkaasti raskasmetallijäämistä ja tehostaa aineenvaihduntaa ja edistää hyvien suolistobakteerien kasvua. Spirulina on myös huikea antioksidanttien lähde.     

 Pakkohan mun oli päästä Erkin kanssa samaan kuvaan.

 
Tähän Erkin parempi kaamoseliksiiri -pulloon kuului kiva tarina. 
Pullo sisältää Luomukonjakkiin uutettua villiruusunjuurta.
Ruusunjuuri on Erkin keräämä ja se on poimittu paljain jaloin ruska-ajan Lapista syksyllä 2013 oikeaan kuunkierron aikaan. 
Pulloa on tehty harvinainen ja rajoitettu 250 kappaleen erä.
Tuo oli NIIN hauska, nauroimme, että kyllä Erkin nyt pitäisi ensi syksynä kerätä vähän isompi satsi ja saada ehdottomasti tämä tuote myyntiinkin. Ihana ja erityisesti lämmitti tuo tarina.

 
Fit+Feelgoodin tuotteita oli myös esillä. 
Fit+FeelGoodista on saatavilla kolme eri makua: suklaa‐pähkinä, marjajogurtti ja vaniljakerma. Valitse suosikkisi tai vaikka kaikki. Makuja voi vaihdella ja jopa sekoittaa keskenään päivän mittaan ravintoarvojen muuttumatta. Yksi paketti riittää 10 annokseen – edullisen hinnan vuoksi annokselle jää hintaa noin euron per ateria. Tuote sekoittuu kätevästi myös ilman shakeria.
Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. Itse ajattelisin, että näilläkin voisi joskus korvata sen aterian töissä, varsinkin jos työpäivät venyvät eikä gluteenitonta välipalaa ole mukana.

 
Ihanainen Pirkko Mannola oli mukana tapahtumassa esittelemässä ja kertomassa omista kokemuksistaan Regulatista. Pirkko on kyllä elinvoimainen ja upea nainen. Keskustelin hänen kanssaan pitkään ruokavalioista ja kaikeasta siihen liittyvästä. Hän suositteli minulle Regulatia ja itse suosittelin hänelle Detox-kuuria.
Regulat on luomutuotantoaoleva entsyymivalmiste, joka korjaa elimistön omia entsyymiprosesseja. Regulat valmistetaan luomulaatuisista vihanneksista, pähkinöistä ja hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointimenelmällä, jossa seosta fermentoidaan useassa vaiheessa. Fermentointiprosessin aikana kasviperäiset hyvät aineosat, kuten fytokemikaalit ja aminohapot, moninkertaistuvat.

 
Päädyttiin Pirkon kanssa yhteiseen #selfie-kuvaan. Huono valaisu aiheutti kuvan rakeisuuden, emmekä edes omalla valovoimaisuudellamme saaneet tämän parempaa kuvaa.
Upea nainen tuo Pirkko. 

 
Tällaisia tuoteita siis testailen seuraavaksi (Spiruliinatabletit on kyllä siis omasta takaa jo aiemmin hankittu). Nyt uutuutena itselleni Shian siemenet ja Spiruliina jauheena. 

 
Muutakin testattavaa tuli kotiin saakka.
Testailut jatkuvata. 
Unohdinkohan mä jotain? Toivottavasti en.
Mielettömän ihana aamupäivä siis oli ja parasta antia mulle näissä tapahtumissa on aina hyvät vuorovaikutustilanteet.
Ihania ihmisiä – ihania kohtaamisia. 
Näillä on taas hyvä jatkaa eteenpäin valitsemallaan ruokavaliolla.
Maiju

8 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Olitpa taas tehnyt niin kattavan postauksen, ettei mitään rajaa. Huippua! MInä ostin viime kesänä keltaisen juoksupaidan ja piristi kummasti. Keltainen sopii minusta kivasti vähän päivettyneelle iholle.

 2. maiju kirjoitti:

  Hi hii… Oli niin paljon asiaa, eikä tiennyt, että mitä mukaan ottaa, niin päätin kirjoittaa kattavasti vähän kaikesta. Keltainen on NIIN ihana väri. Sen voimin juoksee sitten vähän pidempiäkin matkoja.

 3. SatuMaria kirjoitti:

  Olipas iso ja hieno postaus, mielenkiintoinen. Mulla oli joskus 90-luvull tollainen musta/pinkki uikkari 😀

 4. maiju kirjoitti:

  asiaa oli niin paljon ha halusin tehdä vain yhden postauksen aiheesta.

 5. Tiina kirjoitti:

  Blogissani on sinulle haaste : )

 6. maiju kirjoitti:

  Kiitos Tiina ;))

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Spirulinaa olen itse käyttänyt enemmän ja vähemmän säännöllisesti, koska en käytä kuin merisuolaa.
  Ihania uusia juttuja tuolla! rahaa talteen ja rauhassa ensin tutustumaan enenkuin ostaa.
  Olisi mukava kuulla kokemuksia. Sillä Gluteenittomana ei ole varsinkaan urheilijalla koskaan itsestään selvyys että kaikki mitä keho tarvitsee löytyykin ruoasta (koska en voi syödä esim. rahkaa, maitotuotteita [laktosi-intorelanssi on niin paha].
  Itse olen kovasti himoinnut ostavani kookosöljyä seuraavaksi, saa nähdä mitä kaikkea kivoja reseptejä sen kasnsa löytyy =)

  Julia

 8. maiju kirjoitti:

  Spiruliina on kehuttu varmaan eniten. Silloin kun rahat on vähissä, niin silloin kannattaa miettiä juuri ne tuotteet, joista olisi itselleen mahdollisimman paljon h hyötyä. Itse ostin nyt ensimmäistä kertaa monien suosittelmaa ruususuolaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *