Hae
Pinkit korkokengät

Kulmien kestopigmentointi

Mulla on ollut jo pari vuotta kulmissa kestopigmentointi. Aikoinaan mä mietin tosi pitkään sitä, että uskallanko ottaa, kun olin nähnyt niin monia harmaita kulmia ihmisillä, joilla oli tuo pigmentointi. Sitten lopulta pari vuotta sitten rohkaistuin. Pitkään kuitenkin etsin tekijää, kun halusin nähdä tekijän töitä ensiksi.

Miksi sitten aikoinaan päädyin pigmentointeihin oli se, että mä olen aikamoinen albiino eli silmäripseni ja kulmakarvani ovat ihan vaaleat. Niihin ei auttanut mitkään kestovärit tai siis auttoi se aina pariksi viikoksi. Voitte vaan kuvitella, että kuinka vaikea on piirtää kulmia, kun ei ole mitään väriä kulmissa. Täytyy sanoa, että kun mä sitten lopulta löysin tekijän, joka mulle kelpasi, niin elämäni helpottui todella näiden kulmien myötä.

Itse olen sellainen, että haluan, että kulmat näkyvät. Mä haluan siis ihan selkeät kulmat ja tällä keinolla mä ne sain. Nyt oli kuitenkin aika vahvistaa kulmia, kun mielestäni ne olivat jo parissa vuodessa sen verran haalistuneet, että se alkoi itseäni häiritsemään. Minähän kuitenkin aina olen niitä vahventanut Joe Blascon rajausvärin ja pensselin avulla. Muistan kun tämä ensimmäinen laittaja sanoi aina mulle, että kestopigmentointi ei ole sitten mikään meikki. Se oli hyvä oppi.

Nyt kävin Tikkurilassa ihanaisen Heini Luodon vastaanotolla. Minähän kävin alkukesästä Heinin luona kasvohoidossa ja meillä synkkkasi niin hyvin, että aloin jo silloin kyselemään Heiniltä, että onnistuisikohan tuo kulmien pigmentointi häneltä, kun olin kuullut ystävältäni, että Heini tekee myös niitä. Silloin siis sovittiin Heinin kanssa, että tulen joskus loppukesästä ja nyt oli sen aika. Heinin facebook-sivut löytyvät täältä.

Ensiksi puudutettiin kulmat, sitten vähän odotettiin puudutuksen vaikutusta.
Sitten ei muuta kuin töihin. Mua ei kyllä sattunut ollenkaan.
Jotenkin mä muistin, että olisi tuntunut enemmän.

Näin ne siten syntyvät. 

Sitten oli vuorossa jo työn tuloksen tarkastelu. 

Kysyin Heiniltä, että meniköhän tämä silmämaski nyt ihan oikeaan paikkaan.
Kun olen tottunut pitämään niitä silmillä. 
No itse asiassa tässä oli tarkoitus laskea hieman turvotusta. Joo, joo mä kyllä käsitin.
Tässä valmiit kulmat. 
Väri tietenkin tasaantuvat parin viikon aikana. 
Alkuun siis näyttävät kovinkin tummilta, mutta väri haalistuu nopeasti. 

Sitten se oli vaan menox näillä kulmilla. 
Mä itse NIIN viihdyn näissä. Ei tarvitse huolta kantaa kulmien värjäämisestä. 

Huultenrajauspigmentonti kiinnostaisi, koska mä käytän huulipunaa aina.
Siihen mä en ole vielä uskaltautunut, koska musta tuntuu, että se sattuu ihan kauheasti.
Joten ehkä mä vaan piirrän sen rajauksen vielä huuliini. 
Silmien rajaushan mulla on myös, mutta sitäkään en hevillä uudelleen ottaisi, 
kun niiden laitto oli mulle silloin jotenkin niin tuskaa.
Maiju

19 kommenttia

 1. Nonna kirjoitti:

  Kulmien kestopigmentointia olen joskus harkinnut, kiitos tästä postauksesta, pitää ottaa se taas harkintaan.

 2. Dahlia kirjoitti:

  Minä käyn kosmetologilla kulmat laittamassa, pigmentointia en ole uskaltanut. Tosin mulla pysyy ihan hyvin kuukauden verran väri ja se ei onneksi maksa niin paljon, etten voisi uusia väriä säännöllisesti 🙂

 3. maiju kirjoitti:

  Mä kyllästyin aikoinaan tuohon, kun mulla on niin vaaleat kulmat, että niissä ei ole väriä ollenkaan. Jos en olisi käynyt säännöllisesti laittamassa, olisin joutunut piirtämään mulle kulmat. Se oli niin tuskaa. 😉

 4. maiju kirjoitti:

  Mä harkitsin monta vuotta. Syy todellakin harkintaan oli se, että mä pelkäsin, että joskus ne muuttuu harmaiksi. Sitten mä tajusin, että vaikka ne muuttuisi,niin voin silti niitä vahvistaa kulmarajausvärillä… Mitä mä olen tehnytkin, kun haluan, että kulmat on tummat… Mä niin viihdyn, kun se helpottaa mun elämääni kovasti.

 5. Nanni kirjoitti:

  Täälläkin on niin vaaleat kulmat että hyvä jos niitä näkyy lainkaan mutta olen sopeutunut asiaan. Ihana kosmetologi kun heittäytyy kuvattavaksi, me suomalaiset kun vieroksutaan kameraa.

 6. maiju kirjoitti:

  Mä en osannut sopeutua. Mä jossain vaiheessa halusin, että kulmat näkyy ja sitten alkoi se vuosikaupalla jahkaaminen. Enkä ole katunut valintaani 😉 Heini on ihana.

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Hei, Maiju! On muuten hyvä tuo uusi kampauksesi, lämpimämpi tunnelma kuin tummalla otsatukalla, hienoa!

 8. Tiia K kirjoitti:

  Niin sopii sulle ja tuo sellaisen tarkan ilmeen ja sähäkkyyden esiin. Jokaisen tulee noudattaa just jetsulleen omaa tyyliään. Mulle siihen Hehku ohjelmaan meikkaaja nyppi kulmat ettei ne alkaneet enää silmäkulmien kohdalta vaan kauempaa. Sanoi että näytän vihaiselta näissä omissa. Se nypitty kuva on muuten siinä mun blogissa se oikean puoleinen kuva bannerissa.

  Järkytyin jopa ja kiireen vilkka kasvatin nämä omat vihaiset kulmat takaisin, oon sitä mieltä, että näissä on ilmettä. Ei tässä säyseältä tarvitsekaan näyttää, mie en oo mikään muuli. 😉 Hehee.

  Kivaa iltaa ihanalle Maijulle. Ja kivaa että sä tykkäät Disneymukeista, ainakin on yksi fani. 😉

  Tiia

 9. Funky and Fifty ;-) kirjoitti:

  Onnea uusille kulmille! Kestopigmentoinnit ovat hyvät, minulla laitettu jo kolmesti. Huulia en välttämättä kuitenkaan laittasi, ainakin kaverilla näyttivät meikittä aika oudoilta.

 10. maiju kirjoitti:

  Näin se on, että jokainen pitää itse kiinni tyylistään. Se, että joku pitää tummista kulmista ja joku vaaleammiista on sitten jokaisena ihan oma valinta. Niin kuin kaikki muukin asia pukeutumisessa.

 11. maiju kirjoitti:

  Tyyliltään nämä ovat toistensa vastakohtia. Tummassa oli asennetta ja rokkia ja tässä on pehmeyttä ja naisellisuutta.

 12. maiju kirjoitti:

  Mulle tehtiin ekalla silloin pari vuotta sitten kolme kertaa ja nyt oli vahvistus. Tosin kyllähän ne olisi vielä menneet ilman vahvistusta, mutta mä haluan, että ne in tummat ja pääsen itse helpommalla nyt, kun ei tarvitse vahvistaa niitö.

 13. Elämää Onnenpähkinässä kirjoitti:

  Kulmakarvat luovat kasvoille ilmettä ja 'kehystä', joten myös mielestäni niiden pitää näkyä.

 14. maiju kirjoitti:

  Niin samaa mieltä. Mitä niitä peittelemään.

 15. Tuulia kirjoitti:

  Olipa kiva juttu kulmakarvoista. Olen itse joskus miettinyt pigmentointia, mutta se on jäänyt miettimisen asteelle. Käyn kosmetologilla värjäyttämässä sekä kulmat että ripset noin kerran kuussa. Ja nopsaan kuluu tuo kuukausi ainakin tältä kantilta, kun värit kuluvat. Mainio tuo aloitus – selfie! Hyvän kosmetologin merkki. Ja hienot ovat kulmasi, sopivat sinulle hyvin!
  Pigmentointi? Sitä vielä mietin.

 16. maiju kirjoitti:

  Sen neuvon annan kyllä, että kannattaa tutustua tekijän tekemiin kulmiin. Itse hyvin tarkkaan valitsin paikan ja kerroin selvästi tekijälle, että millaiset kulmat män haluan. Niillä eväillä voi saada sellaiset kun itse haluaa.

 17. Anonyymi kirjoitti:

  Päädyin lukee sun juttua kun etsin tikkurilasta paikkaa mihin menusi ottaa kulmille kestopigmentoinnin.. Osaatko sanoa mihin hintaan Heini tekee?

 18. maiju kirjoitti:

  Mä en enää muista hintaa. Mulla oli vaan vahvistus. Laita Heinille viestiä tai soita. Hän vastaa kyllä mielellään.

 19. Anonyymi kirjoitti:

  Okei. Täytyy kysellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *