Hae
Pinkit korkokengät

Mitä jäi käteen Gluteeniton elämä messuilta?

Gluteeniton elämä messuilla parasta antia minulle on usein se, että pääsen face to face juttelemaan gluteenittomien tuotteiden valmistajien tai maahantuojien kanssa. Tälläkin kertaa yritin skannata verkkokalvoilleni kaikki itseäni kiinnostavat uutuudet, koska minusta on niin kiva levittää tietoa tuotteista eteenpäin. Minulla on kuitenkin tiukka seula tuotteiden kanssa. Minut pitää aina vakuuttaa tuotteiden kanssa, jotta voin kehua niitä eteenpäin. Joskus se on maku, joka hurmaa heti tai sitten se on tuote, jossa näen potentiaalia. Ihanaa on löytää tuotteita, jotka sopivat muun muassa monenlaiseen ruokavalioon, niitä on aina ilo nostaa esille. 

Tällaisen kuorman raahasin kotiin messuilta. Messujen viimeisillä minuuteilla vielä piti käydä katsastamassa, että mitä sieltä kotiin mukaan lähtee. Mukaan lähti testituotteita Mylläriltä (Helsingin mylly), Vuohelan herkulta, Frialta, Finaxilta ja Euro PicNic:ltä.
gluteeniton-elama-messut-1-7
Perjantaina keskityin messuilla videon tekemiseen ja maistelin tuotteita melkein joka ständillä. Perjantai-iltana tuli kova närästys rintalastan taakse, että oli melkein jo paha olo. Lauantaina päätin olla enää maistelematta. Liika on aina liikaa.
gluteeniton-elama-messut-1
Messuilla maistelin uutuuksia ja jotain jo aiemmin tutuksi tulleita. Esittelen nyt joitain tuotteita, joissa näin potentiaalia.
Finax kaurakeksit olivat jotain sellaisia, mitä olin aiemmin etsinyt. Minulla on ollut hakusessa vähän isommat keksit ja nyt löysin sellaiset. Näiden käytölle on ollut ihan oma ajatuksensa ja nyt pääsen heti toteuttamaan ajatukseni. Palaan näihin myöhemmin. Kiva oli tutustua näihin messuilla. Kaikkia tuotteita kun ei pysty ostamaan aina vain testatakseen.
gluteeniton-elama-messut-1-4
Frian uutuusleipä kauraruutu oli maistatuksessa messuilla. Tämän olin bongannut jo kaupoista ennen messuja ja olin ehtinyt jo ostaa testiinkin tuotteen. Tykkään tämän leivän mausta.
fria-kauratyyny-1
Porokylän leipomolta on tulossa vuodenvaihteessa todella hyvän makuinen Kaurapala-sämpylät. Hyvin onnistunut tuotos taas jälleen kerran Porokylältä. Heillä on hyvät jauhot usein uunissa. Tykkään monista heidän tuotteistaan.
porokyla-gluteeniton-kaurapala-1
Sitten yksi ihan ehdoton suosikkini messuilla oli Vuohelan herkun Piimälimppu. Ihan täydellinen maku ja tästä tulee varmasti mun joululeipäni. Ihanan pehmeä maku ja jopa isäntäkin tykkäsi, kun pakotin kotona maistamaan.
piimalimppu-vuohelan-herkku-1
Tämä Gourmet kauranäkkileipä on mun suosikkejani, tämä on siis jo aiemmin tutuksi tullut, mutta hyväksi havaittu.
gourmet-kaura-nakkari-gluteeniton-1-1
Schär on valmistaja, jonka Suomessa myydyistä tuotteista ei mistään löydy vehnätärkkelystä, joten ansaitsee siitä erityismaininnan. Tämän valmistajan tuotteet sopivat siis monille. Heidän leivät on tykättyjä gluteenittomien piireissä.
schar-leivat-1
Sitten yksi messujen kunkkutuote. Pirkka on tuomassa kauppoihin taas huipputuotteen (varmaakin kaupoissa nyt tulevalla viikolla). Tuote on siis Gluteeniton mutakakku. Mikä tekee tästä sitten sen huipun on se, että kakku ei sisällä vehnätärkkelystä, joten taas sopii niin monelle. Kakku on gluteeniton, laktoositon ja maidoton. Muistakaa vinkata omalle k-kauppiaallenne tuotteesta.
pirkka-mud-cade-gluteeniton-1-1
Fria  on nyt syksyllä tuonut markkinoille myös piparkakkumuffinssit. Ihan mahtavan hyvä tuote, maistuu piparkakulta ja on ihanan kuohkea.
fria-piparimuffinssi-1
Euro PicNic on tuomassa maahantuojana kauppohin mahtavan ihanat välipalapussit. Hyviä rasvoja sisältävät pienet manteli- ja seesam-pähkinävälipalat. Näitä suosittelen ihan ehdottomasti kauppojen valikoimaan otettaviksi. Ostan heti ja varmasti moni muukin.
euro-picnic-1
Messuilla oli mukana näiden tuotteiden maahantuoja. Tuotteita tuo maahan MultiCatering. Tämän tuotteen haluan vinkata ehdottomasti kahvilayrittäjille. Tuotteet yksittäispakattuja ja löytyy myös suklainen maku. Itse pääsin jo kerran nauttimaan eräässä kahvilassa tästä tuotteesta ja olin haltioissani. Tällaisia on harvoin tarjolla.
boncolac-tartalette-1
Helsingin Myllyn Myllärin gluteenittomat tuotteet oli myös messuilla mukana. Itselläni on ollut hakusessa mysli, joka ei sisältäisi maissihiutaleita tai riisimuroja. Nyt löysin vihdoinkin yhden tuotteen eli Myllärin myslin, jossa on kaurahiutaleita ja siemeniä. Lisäksi minua kiinnostaa ihan ehdottomasti Omenatarhan kaurapuuro, se lähtee testiin ihan ensimmäisten joukossa.
myllarin-helsingin-mylly-1
Yksi odottamani kohtaaminen oli ihan SuhosFarmin ihana pariskunta Raija ja Timo. Ollaan miljoonia sähköpostiviestejä lähetelty puolin ja toisin. Olen heidän kaurahiutaleiden suuri fani. Tämä tuote on mun tämän hetkinen suosikkini. Raija on ihanasti tätä minulle lähettänyt. Toivotaan, että tätä saataisiin pian myös meille kauppoihin.
suhosfarmi-taysjyva-gluteeniton-kaura-1
Tässä oli mun mielestäni ne tuotteet, jotka ansaitsivat nostot blogissani. Toivotaan, että näitä löytyy joskus myös omien kauppojemme hyllyiltä.
Maiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *