Hae
Pinkit korkokengät

Kauniit kynteni vuonna 2016

iime vuoden lopulla kirjoitin postauksen, johon keräsin kaikki edellisen vuoden kynnet. Päätin tehdä vuoden viimeiseksi postaukseksi samanlaisen postauksen. Usein sitä unohtaa jo edelliset, kun valitaan seuraava malli. Näistäkin kynsistä oli päässyt unohtumaan muutamat. Joten palautetaanpa mieliin, että millaisia kynsiä Jana Banar minulle viime vuonna taikoi. Kynnet on tehty BeArt-studiolla Kalevankatu 25:ssä Helsingissä. Usein multa kysytään suosituksia hyvistä kynsien laittajista, voin vaan kehua omaani eli Janaa. Vuoden 2015 kynnet löytyvät täältä.
kynnet-2016-1
Oli jännä huomata, että kuinka erilaisia kynsiä oli tullut valittua. Joku jossain vaiheessa kommentoi, että pitääkö aina valita pinkkiä? No ei todellakaan eikä näköjään ole montaa kertaa edes valittu. Hieno valikoima upeita kynsiä. Vuonna 2016 minulle tehtiin 13 kynnet. Huoltoväli on usein 4 viikkoa, mutta joskus ollaan jostain syystä kiristetty huoltoväli kolmeen viikkoon.
Olen huomannut, että haluan usein tammikuussa sinistä, jotenkin se mielestäni sopii hyvin talveen ja kuvastaa jotenkin mielessäni jäät.
kynnet-tammikuu-1
Helmikuussa kynsien väriajatus tuli suoraan hiuksista. Joten halusin vähän lilahtavaa kynsiin.
kynnet-maaliskuu-1
Maaliskuun kynsien värin valitsi Jana. Janalle oli tullut uusi sävy geelilakkoihin, jota hän halusi kokeilla. Olin valmis kokeiluun. Sain myös upean koristeen yhteen kynteen.
kynnet-huhtikuu-1
Huhtikuun kynsien ajatus lähti taustalla olevan laukun värien innoittamana. Nämä oli yhdet kivoimmat kynteni koko vuoden aikana.
kynnet-huhtikuu
Toukokuussa tuli itselleni ajatus jo kesästä ja halusin jotain raikasta vihreää kynsiin ja siitä syntyi näiden kynsien ajatus.
kynnet-toukokuu-1
Kesäkuussa halusin lilaa ja fuksiaa kynsiin ja Jana päätyi tekemään liukuvärjäyksen kynsiin. Kynsien tyveen laittiin mustat helmikoristeet ja koristeet tekivät kynsistä erikoiset ja ihanat.
kynnet-kesakuu
Heinäkuussa minulle tuli hinku saada jotain valkoiseen pitsiin sopivaa koristusta. Tällaiset ihanuudet taikoi sitten Jana toiveiden mukaisesti.
kynnet-kesakuu-1
Elokuussa taisi hiuksissakin olla jotain pinkkiä, joten siitä sitten syntyi ajatus, että ehkä myös kynsissä.
kynnet-heinakuu-1
Syyskuussa halusin syksyyn sopivat kynnet. Kynsiin tehtiin marmorointikuvioita, joissa sekoittui väreinä punainen ja kulta.
kynnet-elokuu-1
Lokakuussa oli taas fuksian ja lilan kuukausi. Jana lisäsi hieman hopeaa tuomaan kynsiin ”sitä jotain”.
kynnet-syyskuu-1
Lokakuun 2. kynnet. Lokakuussa oli I love me messut ja siitä syystä tehtiin lokakuussa vielä toiset kynnet. Täytyy sanoa, että kynnet olivat juuri sellaiset kuin ajateltiin ja niihin kiinnittyi paljon huomiota messuilla.
kynnet-lokakuu-1
Marraskuussa halusin hieman juhlavammat kynnet. Pikkkujouluaikana on hyvä olla kultaa myös kynsissä. Mustalla pohjalla olevat kynnet huomattiin.
kynnet-marraskuu-1
Joulukuun kynnet oli ihan ehdottomasti punaiset. Joulukuun väri on aina ehdottomasti punainen. Siitä ei tingitä.
kynnet-joulukuu-1
Olen huomannut, että tietyillä kuukausilla on aina tietyn väriset kynnet vuodesta toiseen.
Mietin juuri, että montako vuotta Jana on mun kynsiä jo koristanut? Taitaa olla jo neljäs vuosi menossa?
Löydätkö sinä oman suosikkisi näistä kynsistä? Itse olen tykännyt jokaisista aina kun ne on tehty. Kuitenkin huhtikuun ja heinäkuun kynnet on mun ehdottomat suosikit.
Maiju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *