Hae
Pinkit korkokengät
Kaupallinen yhteistyö

Stailauspalvelua verkon kautta

Kaupallinen yhteistyö: Dress Like Marie
Kaupallinen yhteistyö Dress Like Marien kanssa

Olen itse varma pukeutuja ja omaan hyvän silmän sille, että mitä voi yhdistää minkäkin vaatteen kanssa. Kuitenkin tiedän, että joillekin tuo vaatteiden yhdisteleminen voi aiheuttaa todella suurta tuskaa. Dress Like Mariella syntyi idea siitä, että kuinka he voisivat auttaa heidän asiakkaitaan löytämään itselleen sopivia kokonaisuuksia. He päättivät perustaa verkkokauppansa oheen palvelun, jossa he antavat stailauspalvelua asiakkailleen verkon kautta. Minulla oli mahdollisuus testata heidän palveluaan heti sen avauduttua. Voit lukea lisää heidän stailauspalvelustaan heidän omien sivujensa kautta täältä.

Dress Like Marien stailaa kaikkia kokoja ja vartalonmuotoja. Heidän tunikat on suunniteltu vartalonmuodot mielessä. Heidän myydyimpiä kokoja on XL-2XL, mutta kokoja on saatavilla myös koossa 5XL. Enää se ei siis ole koosta kiinni, että löytää itselleen kauniita vaatteita.

Olen itsekin käyttänyt heidän nettikauppaansa, koska heidän värimaailmansa ja vaatteiden mallit on kuin minulle tehtyjä. Jotkut saattavat muistaa kesällä kovastikin mielenkiintoa herättäneen kukkaisasuni, joka oli myös Dress Like Marien tuotantoa.

Stailauspalvelua verkossa

Nyt siis Dress Like Mariella lanseerattiin stailaustesti. Testasin heidän stailauspalveluaan verkon kautta. Stailaustestin tekeminen verkossa oli helppoa. Testiin pääset tästä linkistä. Testin täyttämiseen menee muutama minuutti. Testi ei vaadi rekisteröitymistä, eikä ole ostopakkoa. Testin lopussa on tekstikenttä, johon voit tarkentaa toivomuksiasi vaatteiden suhteen. Testituloksen saat sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Itse liitin testiin myös oman kuvani, koska ajattelin, että stailaajan on helpompi tehdä minulle stailaus, kun näkee minun tyyliäni.  Sain oman testitulokseni sähköpostiini pari päivää testin tekemisen jälkeen.

Tällainen oli oma testitulokseni:

Onnistuiko stailaaminen?

Minun kohdallani tuo vaihtoehto 1 olisi ollut minulle täydellinen vaihtoehto, jonka olisin voinut heti valita itselleni. Rakastan sähkönsinistä ja tiedän, että tuo malli olisi ollut minulle se oikea. Stailaaja oli oikeassa, että sähkönsininen korostaa silmiäni ja vaaleita hiuksiani.

Toisessa vaihtoehdossa en olisi kokenut omakseni tuota tummaa lilaa tunikassa. Kuitenkin tajusin, että olisin voinut ohjeistaa vielä enemmän stailauksen tekijää antamalla tarkemmat koordinaatit värivaihtoehdoille.

Testin jälkeen olisin voinut valita suoraan asut (tai osan niistä) itselleni verkkokaupan kautta. Mitään ostopakkoa ei siis kuitenkaan ole.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan testiä.  Alla on video, jossa Marie kertoo stailaustestistä.

Sitten ei muuta kuin testiä tekemään ja kokeilemaan, että millaisia ehdotuksia stailaajat teille tekevät.

Dress Like Marie palvelee meitä täydellisiä naisia. Ihanaa on juuri se, että heidän vaatteet on suunniteltu monelle vartalolle sopiviksi. Voin suositella heidän palveluitaan. Kaikki on aina pelannut heidän kanssaan moitteettomasti.

Maiju

Kaupallinen yhteistyö: Dress Like Marie

10 kommenttia

 1. Lady of The Mess kirjoitti:

  Kiitos vinkistä – taidanpa käväistä lähipäivinä testissä;)

 2. Outi Krimou/Outi's life kirjoitti:

  Tämäpä onkin kiva palvelu. Nuo leggarit/housut on tosi kivat.

 3. Maiccu / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Musta tuo eka tunika oli ihan sun näköinen:) Kiva tälläinen palvelu, pitänee harkita!

 4. Sari Pylsy Saaranlautasella kirjoitti:

  Hei, tämähän on kiva palvelu, pitääpä testata itsekin. Mukava päivänjatkoa sulle <3.

 5. maiju kirjoitti:

  Kiitos Lady, käypä tekemässä. On kiva nähdä, että millaisin silmin muut itsensä näkee.

 6. maiju kirjoitti:

  Todella kiva palvelu. Jotain uutta ja kaikkien lähettyville tuleva juttu. Eikä sitouta sinua vielä mihinkään.

 7. maiju kirjoitti:

  No eikö. Niin upean värinen. Rakastan sähkönsinistä, niin ihanan kylmä sävy ja sopii mulle täydellisesti.

 8. maiju kirjoitti:

  Leggareissa on kivana yksityiskohtana tuo lahkeen suu.

 9. Life with Satu kirjoitti:

  Onpas kivan oloinen palvelu, ei ehkä itselle tarpeen, mutta tiedän useammankin jolle tämä tuo joulun aikaisemmin. Pitääkin alkaa suosittelemaan eteenpäin 🙂

 10. maiju kirjoitti:

  Ehdottomasti kannattaa suositella <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *