Hae
Pinkit korkokengät

Onko ostolakkoni vaikuttanut pukeutumiseeni?

Vähän on vaatteiden ostamattomuuteni herättänyt keskustelua, että mitä nyt? Voitko enää leikitellä värikkään persoonasi kanssa, sitä minulta on kyselty. Olen yrittänyt lohduttaa, että mikään muu ei muutu kuin se, että en osta tänä vuonna vaatteita. Kaappini ovat täynnä asuja ja asusteita, joten edelleenkin päälläni tulee näkymään erilaisia väri-iloitteluita.

Yhtenäkään aamuna ei tammikuussa ole tullut mieleen se, että ei olisi aamulla löytynyt kaapista mitään päälle pantavaa. Enkä oikein usko siihen, että tulisikaan mitään ongelmia.

Ajattelin esitellä teille yhden viikon asuni. Huomasin, että punaiset kengät jostain syystä oli monena päivänä se asuni sydän. Kivoja ja erikoisia vaatteita on kaappi pullollaan.

Millaisia fiiliksiä teillä on tästä ostolakostani? Pelkäättekö, että muutun tylsäksi pukeutujaksi tämän ostolakkoni takia? Itselläni on luotto itseeni, koska omistan niin suuren määrän asusteita ja uskon, että niillä saan tylsänkin asun hehkumaan. Lisäksi kenkiä on paljon, joten niiden avulla myös asuun saadaan särmää.

Olemme muuten maaliskuun 10. päivä suunnittelmassa kirppistä Hellapoliisin tiloihin. Minulla on muutama kassillinen vaatteita, jotka etsivät uutta kotia. Ne on sellaisia, jotka ei sovi mulle tai on muuten vaan sellaisia, joita en käytä.

Maiju

16 kommenttia

 1. Tuomontuvan Anni kirjoitti:

  Hei Maiju, sun oma hehkusi, antaa pukeutumisellesi sen, miten katsoja silmissään näkee valitettavasti meitä on niin "monisilmäisiä" joille mikään ei ole kaunista,sopivaa tai hyväksyttävää.
  Kiva kun rohkenet loistaa ns."omilla eväillä!!" Tsemppiä;)

 2. Kristiina K kirjoitti:

  Ei taida olla pelkoa siitä että muuttuisit "näkymättömäksi". Hyvä vaan pitää toistaiseksi ostolakkoa niin saat paremmin käytettyä niitä jo sulla olevia vaatteita. Tyylikkäät asukokonaisuudet kuvissa. Tykkään erityisesti ensimmäisen kuvan asukokonaisuudesta-

 3. maiju kirjoitti:

  Juuri niin, näin saadaan hyvä käyttöasteindeksi vaatteille, kun niitä käytetään 💪

 4. maiju kirjoitti:

  Yritetään loistaa näillä omilla eväillä. Näin säästetään myös maapalloa ❤️

 5. Outi Krimou/Outi's life kirjoitti:

  Susta ei saisi tylsää pukeutujaa edes pakottamalla. Olet värikäs persoona ja vaikka pukeutuisit koko vuoden mustaan, niin olisit värikäs silti.
  Ihanaa tiistaita sinulle Maiju <3

 6. maiju kirjoitti:

  Kiitos Outi, ehkä se väri tulee jostain muusta 😂

 7. Jaana M / My life kirjoitti:

  Sulla on niin paljon kivoja värikkäitä vaatteita eli tuskin heti loppuvat kesken 🤗

 8. Marketta Väisänen kirjoitti:

  Osaat yhdistää kaikkea ja onhan sinulla jo kaikkea värikästä. Aina on iloa katsoa sun kuviasi.

 9. tellupa kirjoitti:

  Kaikki nuo kuvien asukokonaisuudet ovat ihania. En oikein jaksa uskoa et muutut tylsäksi 🙂

 10. maiju kirjoitti:

  No en itsekään usko, että minusta ihan hevillä saa tylsää 🙂

 11. maiju kirjoitti:

  Todellakin, kaappi on täynnä, ei pelkoa, että olisi yhtäkkiä väritön 🙂

 12. maiju kirjoitti:

  Todellakin, jos ei muuta niin huiveja on ainakin 50 🙂

 13. Ei-Leen Sato kirjoitti:

  Hyvä, Maiju, ostolakostasi! Ei ihminen muutu tylsäksi käyttämällä vanhoja kauniita vaatteitaan, ei tavaroiden tarvitse olla uusia. Harva lukijakaan tuskin muistaa kaikkia vanhoja vaatteitasi, joten niistä saat aina uusia jutunaiheita! Voisit vaikka ensimmäiseksi ottaa osaa kampanjaan #lempivaatteeni ja tehdä postauksen rakkaimmista vaatteistasi. Tai vaikka yhdestä kerrallaan.

  Voi että tuo nahkatakki on makea ja samoin kukkahuivi. Ne ovat sekä kauniita että säväyttäviä! Enkä yhtään muista, vaikka olisit esitellyt ne aikaisemmin 🙂

  Mukavaa viikonloppua <3

  Ei-Leen / Hempeät hepeneet

 14. ekku kirjoitti:

  Jaa että sä muutut tylsäksi? Et tosiaankaan ikinä 🙂

 15. maiju kirjoitti:

  Joku taisi vähän heittää tämän suuntaista, kun kerroin ostolakostani 🙂

 16. maiju kirjoitti:

  Juuri näin. Sanoin kerran, että tuskin kukaan tajuaisi, etten osta vaatteita ellen olisi kertonut 🙂 Kiitos vinkistä, taidan ottaa siitä koppia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *