Hae
Pinkit korkokengät

Punaiset kynnet toimii aina

                                                  Mainos/palvelu saatu BeArt Studio:lta
Punaiset kynnet iskee kyllä aina.  Kynsihuollosta on taas  kuukausi aikaa, mutta parempi esitellä kynnet sitten vähän myöhempään kuin ei ollenkaan. Kynnet on huollettu tietenkin taas Janan luona. 

Kiireinen aikataulu

Syyskuussa kynsihuoltopäivänä minulla oli minuuttiaikataulu ja minun oli selviydyttävä huollosta minuutilleen oikeaan aikaan ulos. Päädyin valitsemaan punaiset kynnet. Peruspunaiset, jotka sopivat aina joka tilanteeseen.  Pari kertaa vuodessa taidan päätyä punaisiin, punainen toimii aina. 
Nämä kynnet eivät kaivanneet mitääön ylimääräistä, ei edes timantteja. Punainen väri kynsissä houkutteli minut usein myös pukeutumaan punaisiin asusteisiin.
Kynsihuollosta kiirehdin katsomaan kesäteatteriin näytelmää, joka pohjautui Matin ja Tepon musiikkiin. Siksi aikatauluni oli hyvin kiireinen.

Kynnet oli kuitenkin niin upeat ja olen nauttinut näistä punaisista kynsistäni niin paljon, että mietin, että pitäisikö heti perään ottaa toiset punaiset, mutta katsotaan, että mihin sitten taas huomenna päädytään.

Maiju

2 kommenttia

  1. Outi Krimou/Outi's life kirjoitti:

    Niin totta, punainen toimii aina! Punainen myös sopii myös lähes kaikkien sävyjen kanssa yhteen, joten siitäkin puolesta tämä klassinen väri on hyvä valinta.
    Ihanaa tiistai-iltaa Maiju <3

  2. maiju kirjoitti:

    Kyllä näin on. Oli helppo yhdistää vaatteita näiden kynsien kanssa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *