Hae
Pinkit korkokengät

I love me -messut

Vihdoinkin taas koitti vuoden odotetuimmat messut  I love me -messut. Messut, joita yleensä alkaa odottamaan kun edelliset loppuvat. Viisi vuotta juoksin kyseisillä messuilla niin, että tulin ensimmäisenä ja lähdin varmaan viimeisenä. Vedettiin messut aina täysillä kolmen päivän ajan. Noina vuosina aloitimme messuvalmistelut jo kuukautta ennen messuja ja tutkimme hyvin tarkkaan sitä, että mitä messut ovat tarjoamassa kävijöilleen. Silloin jaoimme seuraajille parhaat vinkit ennakkoon.

Nyt kaksi viimeistä vuotta olemme ottaneet rennommalla asenteella ja ilman paineita. Nyt emme ole antaneet messujen tuntua enää työltä. Silloin aiemmin se sitä meille oli. Nyt ei ole tullut edes etukäteen liikaa tutustuttua messutarjontaan. Sitä vaan toivoo, että näkee sattumalta kaiken sen mikä on itselleen tärkeää.

Lomaa töistä, jotta pääsee messuille hengaamaan

Olin ottanut perjantaiksi töistä lomaa ja aloitin aamun mediatilaisuuteen osallistumalla. Tilaisuudessa saimme tärkeimmät tiedot messuista ja esitteet mukaan. Sitten pääsimme tutustumaan messualueeseen tuntia ennen ovien avaamista. Tämä on hyvä, sillä siinä saa jonottamatta tutustua lempikohteisiinsa ilman, että joutuu jonottamaan.

Ensimmäisenä suuntasin Elina K Glitterin osastolle. Menin osastolle aika normaalin näköisenä, mutta poistuin sieltä vähän räväkämmällä lookilla varustettuna. Ostin osastolta kukkaseppeleen itselleni ja Elina loihti minulle upean glitterlookin. Suosittelen pysähtymään heidän osastollaan aina, kun tapahtumissa heidät näette. Ihanaa energiaa ja glitteriä sopivassa määrin. Elina on muutenkin niin ihana ja tuen häntä niin mielelläni siinä missä pystyn täällä somen puolella.

Tämän jälkeen pysähdyin Idun mineraalimeikkiosastolle, sieltä oli luvattu mediatapahtumaan osallistuville mineraalipuuterin mukaan matkaan. Olen joskus aikaisemminkin omistanut tällaisen puuterin, mutta siitä on vuosia. Nyt valittiin omalle iholle sopiva sävy matkaan. Tämä on apteekissa myytävä sarja, jona ulkonäkö kiehtoo ainakin itseäni kovasti. Mineraalipuuteri (saatu).

Tänä vuonna Jana Seer järjesti messuilla Nail Cup Finland -kilpailun. Kävin moikkaamassa Janaa ja antamassa voimahalin hänelle.

Jana on huoltanut jo vuosia minun kynteni vankalla ammattitaidolla. Nainen, joka tekee niin paljon tuon alan eteen. Sanon aina, että hän on alan huippuja. Enkä kehu häntä turhaan.

Samaan aikaan ja samalla areenalla taisteltiin myös hiuspuolen saralla. Upeita taidonnäytteitä.

Tässä kohtaa sitten olikin aika napata Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian mukaan matkaani. Päätimme ottaa ensiksi hetkemme punaisella matolla. Naurettiin kun Tiia piti Instagram-stoorin puolella puhetta perheelleen. Meillä on niin halvat huvit.

Kuukausi sitten Helsinkiin Eerikinkadulle Kati Niemi avasi KN Collection shopin. Harmitti kovasti, kun en ehtinyt heidän avajaisiin, sillä hatut jos mitkä on alkaneet kiinnostamaan itseäni kovasti viimeisten vuosien aikana. Aiemmin en kokenut olevani hattuihminen ollenkaan, mutta olen viimeisten vuosien aikana löytänyt itseäni paremmin ja löytänyt ne mallit, jotka hatuissa tuovat mun parhaat puolet esiin.

Nykyään rakastan hattuja ja löysimme Tiian kanssa KN Collectionin osastolta molemmat suosikkihatut, mutta ne jäivät vain kokeiluasteelle. Tuo musta hattu jäi kummittelemaan. Ihana hattu.

Löytäjä messuilta

Messuilta etsin aina oman näköisiä juttuja ja kun näin nämä papukaijakorvikset, niin tiesin, että ne on pakko ostaa. Korviset maksoivat 24 euroa. Niistä tuli sopivasti sellainen kasarifiilis.Vilmurin sukkahousut on minulle tuttuja jo useamman vuoden ajalta. Olen niitä aika ajoin aina ostanutkin messuilta ja käsityötapahtumista.

Nyt jäi harmittamaan, että miksi en ostanut fuksianpunaisia mustilla lintukoristeilla olevia sukkiksia. Nehän ihan huusi minua. Jotkut vastaavat olen joskus messuilta ostanut, mutta hieman erilaisilla lintukuvioilla.

Semper on tuonut gluteenittomiin piparkakkuihinsa kausimauksi appelsiinin makuisen piparkakun. Maku oli hyvä ja rapeus myös kohdillaan. Toimii. Tätä makua myynnissä vain tietyn ajan.

Näillä messuilla tapaa aina paljon tuttuja. Tämän ihanan naisen kanssa aina jutellaan ja halataan, vaikka en muista hänen nimeään. Hän on minun tapaani hyvin räväkkä ja ihastelen aina hänen tyyliään. Tällä kertaa hänen hiuksensa oli näin upeat. Väri harmaa ja siinä upeita turkoosin värisiä raitoja. Pitäisiköhän kokeilla tuollaista otsatukkaa, jossa leikataan korvan päältä kaikki pois.

Vielä päivän lopuksi tapasimme Anne Kukkohovin ja vaihdoimme kuulumisia. Siinä juteltiin Supermood Egoboostin kuulumiset ja myös Annen Punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7 -kirjaan liittyviä asioita. Kirja on vielä minulla kesken.

Sanoinkin Annelle, että ihailen hänen rohkeuttaan puhua vaikeista asioista ääneen. Itsekin kun mieluimmin puhun ääneen vaikeista asioista, kun vaikenen niistä. Tästä aiheesta saatan joskus tuon Annen vielä napata juttelemaan kanssa videolle.

Sain Annen kirjasta arvostelukappaleen sen ilmestyttyä ja se on vielä minulla kesken.

Messujen ensimmäinen päivä meni hyvällä fiiliksellä. Paljon ihania ystäviä tuli nähtyä ja paljon ihmisiä halattua. Päätin, että sunnuntaina otan vielä messupäivän itselleni ja käyn katsomassa ne jutut, jotka jäi vielä katsomatta.

Nämä on kyllä vuoden parhaat messut.

Maiju

10 kommenttia

 1. Lady of The Mess kirjoitti:

  On ollut kiva seurata näitä messuja sinun ja muiden bloggaajien postauksista, sillä taaskaan en itse jaksanut näille lähteä. Matkat vievät oman aikansa ja aina on tuntunut, ettei yksi päivä riitä ollenkaan kaiken mielenkiintoisen katsomiseen. Mutta onneksi on teitä, jotka jaatte näitä tunnelmia meille.
  Itse menen taas ensi viikonloppuna Turun Osaava Nainen -messuille, joissa aion tällä kertaa keskittyä lähinnä hyvinvointiteemoihin, vaikka onhan se muotinäytös tietenkin nähtävä. Ja ehkä sorruttava uuteen huulipunaan;)
  Ihanaa viikonloppua, Maiju <3

 2. Tiia Koivusalo kirjoitti:

  Olipahan taas niin hauskaa😍ja ihanaa olla messuilla vapaalla. 😘

 3. Maikku kirjoitti:

  Messut olivat yhtä mukavat kuin aina! Upeat nuo papukaija korvikset ♥

 4. Outi Krimou/Outi's life kirjoitti:

  Minullekin nämä messut ovat aina yksi vuoden kohokohdista.
  Ihanaa sunnuntaita Maiju <3

 5. Life with Satu kirjoitti:

  Ihana päästä lukemaan näistä messuista tällee blogin kautta kun paikalle ei itse päässyt <3

 6. maiju kirjoitti:

  Niin sairaan ihanaa. Messut, jotka on aina sydämen juttu <3

 7. maiju kirjoitti:

  Todellakin, yksi päivä on tuolla messuilla liian vähän. Olen itsekin joskus ollut Osaava nainen messuilla ja ne on myös todella kivat.

 8. maiju kirjoitti:

  Messut oli mukavat, harmi kun ei törmätty.

 9. maiju kirjoitti:

  Nämä messut on niin mahtavat. Ihania kohtaamisia ja ihania juttuja.

 10. maiju kirjoitti:

  Voi harmi, kun et päässyt, mutta kiva kun olit edes virtuaalikierroksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *