Hae
Pinkit korkokengät

Gluteeniton kahvila Helsingin keskustassa

Kun Helsinkiin avattiin Gluteeniton kahvila, tiesin, että siitä tulee minun suosikkipaikkani.

Minä suosin ihan ehdottomasti yrityksiä, jotka tarjoavat hyvää palvelua ja hyviä gluteenittomia tuotteita. Kesällä Helsingin keskustaan avattiin Kahvila Glutique, jonka avaamista odotimme pitkään. Hyvää ei koskaan kuitenkaan odota liian kauaa.

Kahvila sijaitsee osoitteessa Eerikinkatu 12.
Aukioloajat kannattaa tarkistaa heidän sivustoltaan.

Koitan aina muistuttaa, että kun tällainen kahvila avataan ja meidän eteemme nähdään todella paljon vaivaa, niin pitää muistaa, että palveluita pitää käyttää, jotta saamme nauttia tällaisesta tarjonnasta pitkään.

Itse olen henkeen ja vereen kahvilaihminen. Olen ollut sitä aina. Kun sairastuin Keliakiaan 7,5 vuotta sitten, lamaannuin hetkeksi, koska koin, että en enää saanut samanlaisia elämyksiä kahviloista kuin ennen. Onneksi on viimeisten vuosien aikana myös monissa kahviloissa gluteeniton tarjonta parantunut. Olemme sellainen asiakasryhmä nykyään, jotka osaavat myös vaatia palvelua ja hyviä tuotteita. Enää ei ihan pakastemuffinssilla pitkälle pötkitä. Olemme valveutuneita ja tiedämme hyvin palvelevat paikat. Sana leviää hyvistä paikoista kulovalkean tavoin. Itsekin mielelläni levitän hyvää sanomaa ja koitan keskittyä hyvin palveleviin yrityksiin.

Kaikki tarjottava on gluteenitonta

Glutiquen kaikki tarjottavat ovat gluteenittomia ja omistajalla on hyvä tietotaito tämän asian suhteen, koska myös hänen perheessään on Keliakiaa.

Käyn kahvilassa 2-3 kertaa viikossa. Olen maistanut vitriinistä monenlaista suolaista ja makeaa. Kaikki mitä olen siellä syönyt on ollut taivaallisen hyvää. Glutiquen henkilökunta toivoo palautetta asiakkailtaan siitä, että millaista tarjontaa heiltä toivottaisiin.

Olen nauttinut Glutiquessa parhaat pullat ikinä, tällä viikolla maistoin taivaallisen hyvää Dallas-pullaa. Pulla oli niin hyvää, ettei melkein sanotuksi saanut.

Nyt on ollut kokeilussa keittolounasta, jota tarjotaan paikan päällä kolmena päivänä viikossa (keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin).

Muistakaa, että vain käymällä kahvilassa, takaamme sen, että asiakkaita riittää ja kahvila saa pidettyä ovensa auki.

Itse olen luvannut olla tukena ja se on itselleni ilo. Minä suuntaan usein ystävien kanssa Glutique-kahvilaan, siellä meitä kaikkia palvellaan. Kaikki voimme syödä samaa ruokaa saman pöydän ääressä.

Ihanaa, tällaisen tarjonnan jälkeen on todella vaikeaa enää ottaa vastaan pakastemuffinsia.

Maiju

 

6 kommenttia

 1. Eliisa kirjoitti:

  Maiju, ihana Maiju! Hienoa, että jaksat muistuttaa näistä paikoista ja aina mainostaa. Itse käyn harvoin Helsingin suunnalla, mutta ennen joulua olisi tarkoitus käydä. Tänne mennään tyttären kanssa!

 2. Outi Krimou/Outi's life kirjoitti:

  On kyllä ihanaa, että on paikkoja joissa voi syödä kaikkea, eikä tarvitse miettiä mitä pystyy ostamaan ja mitä ei.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maiju ❤️

 3. JonnaH. kirjoitti:

  Oi näyttääpä hyvältä. :p

 4. maiju kirjoitti:

  Pakko yrittää muistuttaa. Haluan, että hyvin palveleville yrittäjillä riittää asiakkaita ja meille halutaan siten tarjota palvelua ❤️

 5. maiju kirjoitti:

  Juuri se on niin ihanaa ❤️

 6. maiju kirjoitti:

  Ja maistuu myös ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *