Hae
Pinkit korkokengät
Kaupallinen yhteistyö

Plusmallisto herättää mielenkiintoni

Kaupallinen yhteistyö: Amada Store

Kaupallinen yhteistyö Amada Storen kanssa (vaatteet saatu + alekoodi lukijoille)

 

Vaatekaupassa plusmallisto on se, josta etsin ensimmäisenä vaatteeni.  Myös tapa, jolla vaatekauppa markkinoi omia tuotteitaan on minulle tärkeää.

Viime kesänä selatessani Instagramia törmäsin itselleni uuteen verkkokauppaan eli Amada Storeen. Mielenkiintoni herätti tämän verkkokaupan tapa, jolla he esittelivät tuotteitaan.. Olen usein sanonut yrittäjille, että heidän pitää olla verkossa ja pitää myös mainostaa tuotteitaan siellä. Suuri osa ihmisistä tänä päivänä seuraa Instagramia ja seuraa myös Facebook-markkinointia. Tästä syystä pitää markkinoinnin tapahtua myös siellä, missä on ihmiset. Itse olen tehnyt suuren osa ostopäätöksistäni juuri verkon välityksellä.

Amada Storen tapa vakuutti minut heti. Katselin heidän videoitaan ja ajattelin, että kyllä sieltä jotain löytyy myös minulle, vaikka ehkä kohderyhmä oli vielä siinä vaiheessa suunnattu nuoremmille. Löysin mallistosta kuitenkin myös itselleni sopivia vaatteita. Tilasin tuotteita kesän aikana heiltä ja myös syksyllä. Ihastuin vaatteissa olleisiin pieniin yksityiskohtiin, koska se on se mun juttu. Vaatteista pitää löytää se juju.

 

Amada Storen AMADA-plus -mallisto

Syksyllä Amada Storella oli Ambassador-haku päällä ja päätin hakea, koska ajattelin, että kyllä sinne yksi ”täti-ihminen” mahtuu. Onneksi hain, sillä todellakin yksi täti-ihminen mahtui joukkoon. Anne oli kiinnittänyt huomion minuun Instagramissa, kun olen aika värikäs persoona ja varmaan sillä oli osuutta asiaan, että pääsin heidän lähettilääkseen.

Syksyllä Amada Store heille tuli valikoimiinsa myös plusmallisto (AMADA-PLUS) ja siitä olin erityisen iloinen, sillä tiesin, että tulen löytämään siitä mallistosta varmasti helpommin vaatteita myös itselleni. Amada Storeen tulee usein pieniä eriä vaatteita, joten itsekin tiedän, että kun jonkun kivan vaatteen näen, pitää olla  nopea, jos sen aion itselleni ostaa. Plusmallisto on nyt se, josta itse ensimmäisenä käyn vaatteet läpi.

 

Kuvissa olevat Amada Storen vaatteet on saatu. 

 

Musta pusero kultaisilla koristeilla oli malliltaan minulle täydellinen valinta. Puseroa oli alunperin saatavilla kolmessa eri värissä ja tällä hetkellä on vielä saatavilla kahta väriä. Jalassani on kaikissa kuvissa myös heidän malliston mustat joustavat housut.

 

 

Kimaltava neuletakki yhdistyi kultakoristeisen puseron kanssa.

 

 

Tätä rentoa neuletta on enää saatavilla vain beigen värisenä. Itselleni musta oli täydellinen valinta.

 

 

Plussaa annan Amada Storen nopeille toimituksille. Parhaimmillaan tilauksesta on seuraavana päivänä ollut paketti jo minulla. Joskus se on parin-kolmen päivän sisällä.

Mikä minulle on tärkeintä vaatteissa?

 

Minulle tärkeintä vaatteissa on rentous. Sen lisäksi vaatteen pitää yhdistyä mahdollisimman monen vaatteen kanssa. Tärkeää on se, että vaatteissa on joku juju.

Paras vaatekaappi on siis yhdistyvä vaatekaappi. Miksi ostaa vaatetta, joka ei sovi muiden omistamien vaatteiden kanssa.  Neuleet usein ihastuttavat itseäni näin talvella.

 

Alekoodi, joka on voimassa 31.12.2019 saakka

Amada Storen Ambassador kauteni päättyy vuoden vahteeseen. Seuraajillani on voimassa alekoodi Amada Storeen 31.12. saakka. Koodilla PINKIT20 saa heiltä alennusta tuotteista -30 prosenttia Jen’s Pirate ja Amada Collection tuotteista. Kannattaa hyödyntää siis alennuskoodi.

Maiju

Kaupallinen yhteistyö: Amada Store

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Ai että tuo musta neule on kaunis 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Maiju kirjoitti:

  Itsekin tykkäsin siitå kovasti 👍

 3. hannamariav kirjoitti:

  On kyllä oikein sun näköisiä vaatteita! Tuon neuleen voisin itsekin kotiuttaa 😀

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *