Hae
Pinkit korkokengät

Nolot joulupaidat

Itseäni on alkanut kiinnostamaan nolot joulupaidat enemmän ja enemmän. Vaatekaapistani löytyy niitä tällä hetkellä vain neljä, mutta kiinnostus hassun hauskoihin joulupaitoihin on herännyt. Mietin kovasti tässä menneellä viikolla, että miksi?

Joulupaidat oli muotia joskus 90-luvulla ja sitten niistä tuli noloja. Niitähän ei vaan normaalijärkiset ihmiset päälleen laittanut. Kunnes pari vuotta sitten ne alkoivat kiinnostaa taas nuorisoa. Ne koettiin jotenkin vitsiksi ja jengi alkoi ikään kuin kilpailemaan, että kenellä on noloin paita. Joulupaidoista alettiin käyttämään nimeä nolot joulupaidat. Nyt järjestetään juhlia, joiden teemakin rakennetaan näiden paitojen ympärille. Kuka pukeutuu hauskimpaan paitaan?

 

kiinnostavat Joulupaidat

Miksi minä sitten niistä kiinnostuin? No siksi, että tykkään pukeutumisessa kaikesta mikä on hassua. Pitkään olen kulkenut mitä kummallisimmissa hatuissa ja mitä hassuimmissa puseroissa. Jollain tasolla kaikki mikä on lapsellista, kiinnostaa kovasti.  Se oli minun osaltani se juttu, miksi jäin koukkuun.

Ensimmäisen joulupaidan ostin varmaan 3 vuotta sitten ja kaksi viimeisintä ostin viime vuonna. Tänä vuonna ajattelin, että selviän näillä muutamilla mitä omistan, koska joulupaitojen käyttöaika on niin kovin lyhyt. Kuitenkin törmäsin netissä joulupaitasivustoon, jossa oli ihania joulupaitoja. Työkaverin kanssa sitten niitä ihailimme ja alkoi tuntumaan, että mun on pakko saada joulupaita, jossa on led-valot. Siitä se ajatus sitten taas lähti. Työkaverini osti myös paidan, hänelle se taisi olla jo toinen.

Törmäsin Instagramissa Tommiin, jonka kanssa jaamme tämän saman hulluuden. Tosin Tommi on aika monta askelta edellä minua, koska hänellä on joulupaita joulukuun jokaiselle päivälle. Laitoin jossain vaiheessa Tommille viestiä, että tuletko juttelemaan kanssani videolle tästä joulupaitahurahduksestasi ja Tommihan tuli. Teimme yhdessä videon Youtubeen ja video on katsottavissa kanavalla.

 

Minun joulupaitani tällä hetkellä on tässä.  Katsotaan, että onko tässä tämän vuoden paidat. Luulen, että lisää en tällä hetkellä tarvitse. Pitää varmaan pitää viikko ennen joulua ja viikko joulun aikaan näitä paitoja, jotta käyttöasteindeksi paidoille täyttyy.

 

 

Tässä on viimeisin ja tämän joulun ostokseni. Led-valoilla toimiva joulupaitani.

Nolot joulupaidat videomme on katsottavissa –> Youtubesta

Onko sinulla joulupaitoja? Jos on niin riittääkö yksi vai onko niitä useampia? Kerropa kommenteissa, että mikä on sinun hassuin vaatteesi mikä vaatekaapistasi löytyy? Liittyykö se jouluun, vai johonkin ihan muuhun.

Edellinen blogipostaukseni Saako keliaakikko vaatia palvelua on luettavissa täältä.

 

Maiju

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Ihanat joulupaidat 😀 Mun joulupaidan löydät täältä, jos haluat nähdä mun omituisen joulupaidan 😀 https://villananna.vaikuttajamedia.fi/2018/12/24/kasityoblogien-joulukalenteri-luukku-24-scucs/

 2. Nora kirjoitti:

  Törmäsin täällä missä asun yhdessä liikkeessä jouluiseen kaulahuiviin, jossa oli juurikin tuollaiset ledvalot. Itse en joulupaitoja ja muita jouluaiheisia vaatteita harrasta. En edes erikseen vaihda verhoja jouluksi enkä yleensä pöytäliinakaan, koska sisutukseni on ympäri vuoden aika värikäs. Nyt tosin aion hankkia punaiset verhot, jos jostain löydän sopivat, mutta ne saavat olla ikkunassani vaikka ympäri vuoden. Pidän muutenkin vahvoista väreistä, esimerkiksi tuollainen joulunpunainen eli kirkkaanpunainen on yksi suosikkiväreistäni. Joulukuusi minulla kyllä on (tekokuusi) ja siinä koristeita ja jouluvalot ikkunalla roikkumassa, tosin toinen valo on minulla ikkunassa läpi vuoden, kun ei ole varsinaisesti pelkkä jouluvalo.

  Sinä olet sen verran räväkkä ihminen, että kyllä sinulle sopii kuviot kuin kuviot ja myös tuollaiset jouluiset. Vaikka itse pukeudun ehkä keskimäärin värikkäämmin kuin ihmiset yleensä ja käytän asusteita kuten huiveja ja koruja (etenkin korvakoruja) ehkä vähän useammin kuin suomalaiset naiset yleensä, niin pukeutumiseni on silti melko tavallista.

  Sinulla on muuten usein hienoja asukokonaisuuksia ja pidän siitä, että käytät vahvojakin värejä.

  Vieläkö teet kortteja? Minä tein taas täksi jouluksi kaikki kortit ja pakettikortit itse ja lisää materiaaliakin mistä askarrella on kertynyt. Askartelu on kivaa ajanvietettä.

  • Maiju kirjoitti:

   Minäkin olen viimeisten vuosien aikan ollut laiska koristamaan kotia jouluiseksi. Joten voi olla, että verhoja ei täälläkään vaihdeta. Huiveilla ja koruilla saa asusteissa paljon aikaan. Välillä se pohjaväri voi olla musta ja koristaa sitten muilla asioilla asujaan. Askartelu jäi minulta oikeastaan vuonna 2012. Tosin ihan hieman vaan tein vielä pari vuotta myöhemmin. Viimeiset tarvikkeet muin eteenpäin pari vuotta sitten. Jotenkin se aika tuli nähtyä <3

 3. Outi kirjoitti:

  Mun mielestä noissa ei ole mitään noloa vaan ne on kertakaikkisen söpöjä ja hauskoja.

 4. Tyyne kirjoitti:

  Mä tykkäisin muuten, mutta koen nuo liian epäekologiseksi. Yksi HM:n epäekologinen joulupaita minulta kuitenkin kaapista löytyy, joten olen henkisesti sitoutunut käyttämään sitä jouluisin ainakin seuraavat parikymmentä vuotta, jos ei pidempäänkin :D. Jos jonkin uuden hankkisin, niin saisi kyllä olla vastuullisempi. Ehkäpä joltain näppärältä neulojalta voisi vaikka sellaisen tilata…

  • Maiju kirjoitti:

   Hyvä idea. Jos vaikka ensi vuodelle itse neuloisikin oman joulupaidan. Tässä olisi jo vuosi aikaa. Näissä valmiissa ei kyllä ole hyvä hinta-laatusuhde.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *