Hae
Pinkit korkokengät

Gluteenittomat meemit – priimaa pukkaa

Vietin ystäväni Lauran kanssa vapaa-aikaa viikonloppuna ja tuli taas tunne, että nyt priimaa pukkaa kun saimme yhdessä ajatuksen.

Ystäväni Laura on samalla aaltopituudella kuin minä itse ja vaikka meidän ei olisi tarkoitus miettiä someen liittyvää, niin innostumme usein jostain hetkestä ja sitten tulee taas sellainen tunne, että tämä on nyt taas SE juttu. Kun on kaksi samanluontoista ihmistä, niin ruokimme toinen toisiamme. Toinen ystävämme eli Ville joskus sanoo, että yhdessä olemme vähän too much. Rakkaudella hän kuitenkin sen meille kertoo.

 

Priimaa pukkaa, mutta ei voi mitään

Pyysin Lauraa nappaamaan kuvia minusta myöhempää somekäyttöä varten.

Laura sitten nappasi kuvia pyynnöstäni. Kuvattavana olen sellainen, että vaihdan ilmettä ja asentoa ihan koko ajan ja kuvaajan pitää sitten yrittää pysyä perässä. Nauroimme niin kovasti näitä ilmeitä ja siinä taisi Laura heittää, että näistä tulisi hyviä meemejä.

Siitä se ajatus siihen priimaan sitten taas lähti. Kun olen kova ottamaan kantaa ja puhumaan gluteenittomuudesta, niin siihen liittyvään suuntaan ajatus lähti meitä viemään.  Kotiin päästyäni oli Laura ehtinyt jo ensimmäiset tekstitkin yhdistää kuviin. Nauroimme näitä koko illan. Omat jutut naurattavat aina eniten. On se vaan kumma.

Tiesin, että tässä taas oli se juttu, johon pitää tarttua ja josta pitää pitää kiinni. Näitä meemejä tulee sitten jatkossa näkymään eri kanavissa ja eri yhteyksissä. Näiden avulla voi ikään kuin nostaa tärkeää aihetta esiin sosiaalisessa mediassa.

 

            

Tarkoitus myös opettaa

Näiden kuvien ja tekstien on tarkoitus myös opettaa. Haluan aina lähestyä tätä aihetta positiivinen näkökulma mielessäni.  Toivottavasti se näkyy näissä meemeissäkin.

Kiitos ystävilleni Lauralle ja Villelle tekstien muodostamisesta. Kummatkin tuntevat mut niin hyvin ja tietävät, että mitä minä ajattelen gluteenittomissa tilanteissa. Monet naurut on saatu näitä tehdessä ja voin kertoa, että lisää on tulossa ja paljon. Sama kuva aina taipuu niin moneen tekstiin.

Seuraatko minua myös muissa somen kanavissani? Minut löytää eri kanavista täältä: Instagram, Facebook, Twitter, Youtube.

Gluteenittomin terveisin

Maiju

2 kommenttia

  1. Outi kirjoitti:

    Memet on hauskoja, niihin saa kivssti jemmattua oikeaa asiaa huumorilla höystettynä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *