Hae
Pinkit korkokengät
Kaupallinen yhteistyö

Gluteeniton brunssi

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan Oy

Mikäs onkaan ihanampaa viikonloppuna kuin nauttia gluteeniton brunssi ystävän seurassa? No ei mikään.

Kun itse pääsee valmistamaan brunssia, niin on helppo valita tuotteet niin, että kaikki ovat gluteenittomia. Jos ystävät, jotka ovat normaaliruokavalioisia ei tietäisi, että kaikki on gluteenitonta, niin he eivät välttämättä edes ymmärtäisi syövänsä gluteenitonta ruokaa. Gluteenittomaan ruokavalioon tunnetaan ennakkoluuloja. Ihan turhaan. Jos ystäviini on luottamista, niin monet ainakin kehuvat gluteenittomia tuotteita. Tosin voihan syy olla siinäkin, että minä tiedän, että mitä heille tarjoan. Haluan tarjota ylipäätään vain hyvän makuisia tuotteita. Koska kyllähän se täytyy myöntää, että joukkoon mahtuu niin paljon eri laatuisia tarjoiluja.

 

Gluteeniton brunssi

Mitä se gluteeniton brunssi sitten sisälsi. Minulle leipä on aamupalan yksi tärkeimpiä juttuja. Siitä en halua luopunut, eikä mulla siihen ole edes tarvetta. Jokaisella on omat mieltymyksensä ja ymmärrän, jos joku voi elää ilman leipää ja se on mulle ihan ok juttu. Kuitenkaan minun ei tarvitse elää ilman leipää. Täytyy sanoa, että onneksi gluteenittomia leipiä löytyy tänä päivänä paljon ja valikoimista löytyy hyviä leipiä. Joten siis itselleni tärkein asia aamupala ja brunssipöydässä on hyvä gluteeniton leipä.

Tällä hetkellä leipäni päältä pitää löytyä kaikkea hyvää, terveellistä ja värikästä. Värikkäät päälliset leivän päällä on jo itsessään puoli ruokaa. Teimme ystävän kanssa leipiä, joista löytyi juustoa, hummusta, avokadoa, tomaattia, jotain vihreää ja paprikaa.

Leivistä olisi voinut taikoa pöytään vaikka lämpimiä voileipiä, mutta tällä kertaa päädyimme värikkäisiin leipiin.

 

Vaasan gluteeniton leipä

Gluteeniton brunssi

Vaasan FreeFrom leipä

Tämän lisäksi pöydästä pitää löytyä marjoja, hedelmiä, kasviksia, tuoremehua, munavoita ja gluteenittomia riisipiirakoita sekä gluteenitonta kaurapuuroa. Näillä aineksilla pääsen tavoitteiseen ja siihen mistä oikeasti nautin. Tähän lisätään vielä kiireetön hetki ystävän kanssa ja kaikki on silloin täydellistä.

Mitä näyttävämpi ja energisempi on brunssini sitä enemmän siitä nautin.

Gluteeniton brunssi

Vaasan Freefrom leivät Gluteeniton brunssi        

Kiitos ystävälleni Lauralle, joka tuli jakamaan kanssani tämän brunssihetken ja viettämään kanssani kiireetöntä päivää muutenkin. Päivämme oli hauska ja antoisa ja brunssin voimin jaksoimme intoa puhkuen kehitellä tulevia somejuttuja ja ideoita pursusi kovasi.

Vaasan Freefrom leivät

 

Vaasan Moilas FreeFrom leivät

Vaasan Moilas FreeFrom leivät tulivat markkinoille pari viikkoa sitten. Olen ehtinyt nyt syömään niitä useita kertoja ja kokeillut leipiä monella eri tavalla. Paahdettuina Kaura-Pellava leivät ja limppu maistuivat erinomaisen hyviltä.

Vaasan Moilas leivät löytyvät tuoreleipien joukosta hyllystä. Leivät ovat gluteenittomia, vehnättömiä, maidottomia ja runsaskuituisia.  Suositushinta palaleiville on 3,40 euroa ja limpulle noin 5 euroa. Vaasan Moilas Freefrom leivistä voi lukea lisää täältä.

Kirjoitin aiemmin jo näistä leivistä ja edellinen postaukseni löytyy täältä.

Brunssissa käyttämäni leivät ovat osa kaupallista yhteistyötä Vaasan leipomon kanssa. 

—————————————————

Seuraatko minua myös muissa somen kanavissani? Minut löytää eri kanavista täältä: Instagram, Facebook, Twitter, Youtube.

Maiju

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan Oy

8 kommenttia

 1. Tiia kirjoitti:

  Nam miten herkullisen näköinen brunssi. Kyllä kiitos ???

 2. Nora kirjoitti:

  Todella herkullisen näköistä =)

 3. Laura kirjoitti:

  Oli niin ihanaa ja herkullista että pian voisi ottaa uusiksi! Ihania vinkkejä sain sinulta gluteenittomasta tarjoilusta. Kiitos Maiju, kun teet tärkeää työtä

 4. Marja Liljestrom kirjoitti:

  Nams! Näyttääpä herkulliselta ja onpas kauniita voileipiä ja karjalanpiirakkaa.

 5. Maiju kirjoitti:

  Herkullista on. On kiva näyttää muillekin, että gluteenittomana voi tarjota herkullista muillekin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.