Hae
Pinkit korkokengät

Pinkki neuletakki

Pinkki neuletakki saatu Verkkokauppa Klingel

Nyt on tullut kirjoitettua vähemmän näistä omista tyyli-asioistani. Siihen on muutamia syitä. Yksi on se, että en ole olen ollut töissä kaiken sen valoisan ajan, jolloin ylipäätään voi kuvata asujaan ja toiseksi mun työkaveri, joka yleensä ottaa kuvat asusta, oli lomalla kolme viikkoa.

Asuista tuli jo vähän kysymystä. Joten siksi vähän selittelen tätä juttua. Minun värikäs pukeutuminen on yksi asia, miksi minua osa teistä seuraa. Muut aiheet sitten tulevat perässä. Kirjoitan pääsääntöisesti kolmesta eri aiheesta eli oma tyylini, kauneus ja gluteenittomuus. Joskus ehkä myös vähän tuosta alzheimer-aiheestakin. Nuo neljä aihetta on ne, jotka kuuluvat elämääni ja niitä sitten jaan. Kannattaa seurata mua Instagramissa. Stooreissa saattaa näitä asuja sitten vilahtaa, vaikka en ehtisi kirjoittaa niistä.

Kuitenkin tulee sitten niitä ajanjaksoja, kun ei vaan ehdi ottamaan kuvia ja sitten keskityn niihin aiheisiin, joiden kuvaaminen yksin onnistuu. Siitä siis on kysymys, jos en joskus pääse kirjoittamaan tyyliasioista. Malttakaahan sitten mielenne kyllä näitä asujakin tulee. Nauratti kun joskus joku ihminen ihmetteli jossain keskustelufoorumilla, että ”kuka noiden vanhojen eukkojen asukuvista on kiinnostunut”. No niinpä ehkä muut vanhat eukot. Kyllä meilläkin on oikeus asuihin ja kyllä meitä voi kiinnostua pukeutuminen.

Pinkki neuletakki

Sain tämän pinkin neuletakin Klingelin verkkokaupasta. Harvoin otan vastaan vaatteita blogin kautta. Jos otan, niin niiden täytyy sopia just eikä melkein mun värimaailmaan tai tyyliini. Ylipäätään en yleensä ota kauheasti muiden itselleni valitsemia tuotteita, mun pitää itse valita ne, mitkä haluan. Olen joskus aiheesta puhunutkin, että en halua kenenkään valitsevan mulle vaatteita, koska oman niin tiukan mielipiteen omista vaatteistani. Tämän oli joku mulle valinnut ja tällä kertaa se sopi mun tyyliini hyvin.

Panta sopii nyt hyvin päähäni, kun kasvatan näitä hiuksia. Saan piiloon tällä hetkellä ylipitkät sivuhiukset. Hiusten kasvausprojektistahan kirjoitin toissa viikolla ja se postaus löytyy täältä.

Yhdistin asuuni pinkki-mustat korvikset, jotka on tehty silmälasikehysten ylijäämämuovista. Kaulakorun olen ostanut Kotirouva-kaupasta ja sopi hyvin sekin tämän asun värimaailmaan.

  

Ihan perussettiä tällainen asu työpukeutumisessa. Pidän edelleenkin mustasta pohjaväristä ja siihen sitten lisään väriä sopivasti.

Seuraatko minua jo somen muissa kanavissa?

Seuraatko minua myös muissa somen kanavissani? Minut löytää eri kanavista täältä: Instagram, Facebook, Twitter, Youtube.

Maiju

4 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Hieno asukokonaisuus. Tiedän Pala palan korvakorut, niitä saa täältä muun muassa Taitoshopista. Ajattelin jo silloin, kun sulla oli joskus jossain kuvassa joku pinkki peruukki päässä, että sulle vois sopia myös polkkatukka tai joku malli polkan ja niin sanotun poikatukan (englanniksi pixie cut) väliltä.

 2. Life with Satu kirjoitti:

  Kiva kokonaisuus, neuletakki on kyllä just eikä melkein sinä <3 Tosi nätin värinen ja kivan mallinen. Mä olen kanssa "asunut" neuletakeissa syksystä saakka, tuntuvat toimivan töissä ja vapaalla yhtä hyvin ja onhan niitä kaappiin alkanut kertymäänkin hiljalleen.

  Aurinkoista viikon jatkoa! <3

  • Maiju kirjoitti:

   Neuletakit on kyllä ihania ja soveltuu hyvin toimistotöihin. Mulla taitaa myös olla liian monta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *