Hae
Pinkit korkokengät

Värikkäästi mustaa ja valkoista

Harvinainen väriyhdistelmä päälläni on mustaa ja valkoista yhdistettynä toisiinsa. Tällä kertaa saattaa olla seuraavan viikon väriyhdistelmä hyvinkin.

Edellisellä kerralla kun laitatin itselleni kynnet, valitsin väriksi keltaista ja vähän limen vihreää yhteen kynteen. Sitten sain kommentin, jossa joku kehui kauniita kynsiäni ja kertoi, että oli laitattanut itselleen juuri kynnet, joissa toisen käden kynnet on valkoiset ja toisen mustat. Mietin mielessäni, että onpa hyvä idea. Sanoin, että idea on niin hyvä, että taidan kokeilla samaa. Tuosta se idea sitten lähti.

Mustaa ja valkoista

Viime viikolla kävin sitten Janan luona ja laitatin itselleni juuri tuollaiset kynnet.. Mietin, että luonnollisesti sitten voisi pukeutua myös seuraavan viikon ajan teeman mukaisesti mustaan ja valkoiseen.

Vaatekaappini on täynnä värikkäiden vaatteiden lisäksi myös mustaa, koska pukeudun usein mustaan pohjavärinä. Sen lisäksi minulla on paljon valkoisia koruja, joilla on helppo asustaa tätä kokonaisuutta.

Into piukeena siis ajattelin, että suosin seuraavan viikon ajan mustaa ja valkoista asuissani. Jännittävää.

 x

Voiko asuun sitten lisätä vielä jotain lisäväriä?

Mietin usein pukeutumisessani tätä mustan värin käyttöä. Vaikka minut tunnetaan värikkäänä pukeutujana, niin siltihän se musta siellä pohjalla usein onkin. Toisena päivänä pistin sitten päälleni mustaa ja valkoista, mutta lisäsin asuuni ihan vähän punaista väriä. Laiton jalkaani punaiset kengät ja kaulaani punaisen huivin. Muuten asuni oli teeman mukaista eli sitä mustaa ja valkoista.

Edellinen blogipostauksenihan käsitteli väärikoodattua minua. Silloin asuni oli ihan toiselta planeetalta eli hyvin värikkäästi keltaista. Se blogipostaukseni on luettavissa täällä.

Kynsihuolto

Kynsihuollossa kävin tietenkin Janan luona BeArt-studiolla. Koitan tukea Janaa tänä vaikeana hetkenä, jolloin pienyrittäjä miettii kovasti omaa toimentuloaan ja sitä, että saako vuokrat maksettua. Molemmat olimme suojautuneita maskein ja pidimme käsihygieniasta huolta. Maksoin huollon itse ja ostin Janalta vielä mukaani hieman käsienhoitotuotteita. Näin sain tuettua myös pienyrittäjän liiketoimintaa.

Seuraatko minua jo somen muissa kanavissa?

Seuraatko minua myös muissa somen kanavissani? Minut löytää eri kanavista täältä: Instagram, Facebook, TikTok, Twitter, Youtube.

Maiju

4 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Tyylikkäitä asukokonaisuuksia =) Itse olen nyt muutamana päivänä askarrellut kortteja, ostin tänään lisää kuviopapereita. Yleensä ne ovat aika kalliita, mutta nyt löytyi tosi haövalla.

  Ihanaa, että koronarajoitukset alkavat pikkuhiljaa purkautua. kesäkuun alussa pitäisi päästä jo kirjastoon lainaamaan kirjoja ja lehtiä ja jopa oleskelemaan siellä ja yhä enemmän kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia aukeaa. Sitä en tiedä milloin kahviloita ja ravintoloita aukeaa, tosin jotkut ovat olleet nytkin auki, mutta niistä saa vain take away -ruokaa.

  Hienoa, että tuet pieniä yrittäjiä.

  • Maiju kirjoitti:

   Paperiaskarteluhan oli itselleni lähellä sydäntä silloin vuosia sitten. En muista, että oletko seurannut minua jo siltä ajoilta. Kirjoitinkin pari tekniikkakirjaa tuolta saralta.

 2. Life with Satu kirjoitti:

  Onpas kiva kokonaisuus ja niin nätit kynnet <3 Yrittäjän tukeminen on kyllä tärkeää näissä olosuhteissa, ihana että tuet <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *