Hae
Pinkit korkokengät
Kaupallinen yhteistyö

Kenkäkauppa pellon laidalla

Kaupallinen yhteistyö: Kenkämaailma Oy

Mitä ajattelette jos kerron, että Humppilassa on kenkäkauppa, joka sijaitsee pellon keskellä? No tietenkin sitä ajattelette, että no sinne ei sitten kukaan eksy. Niinpä, kuitenkin sieltä löytyi oikea kenkätaivas. Humppilassa sijaitsee koko perhettä palveleva kenkäkauppa Kenkämaailma. Kenkämaailman perinteet ulottuvat jo 30 vuoden taakse. Linkitin postauksen loppuun erään artikkelin, josta voi käydä lukemassa vähän tämän kenkäkaupan historiaa.

Tässä kanssani Susanna Äimälä, jonka kanssa olen tutustunut Instagramin kautta jo vuosia sitten. Kenkämaailmaa voi seurata myös Instagramissa.

 

Olen seurannut jo useamman vuoden ajan Instagramissa Kenkämaailmaa ja ostanutkin heiltä joskus kenkiä tyyliin, että voitteko lähettää mulle videokuvaa teidän niistä ja niistä kengistä. Aina on autettu ja aina on palveltu. Olen ostanut äidille kengät niin, että kerroin, että mitä haluan ja mitkä on toiveet. Meni muuten ihan nappiin sekin ostos. Palvelu on aina ollut kohdallaan.

 

Tällä kertaa lähdimme kenkäostoksille miehen kenkien tarpeen vuoksi. Ajattelin, että minä saan keskittyä katsomaan kenkiä, kun mies etsii itselleen omiaan. Näinhän se lopulta menikin. Olin etukäteen laittanut Susannalle Kenkämaailmaan viestiä, että mitä etsitään. Hän laittoi miehelle sivuun muutaman parin kenkiä, joita ajatteli mieheni etsivän. Kätevää. Lähdimme Helsingistä matkaan ja navigaattorin mukaan ajoaikaa oli noin puolitoista tuntia. Mielestäni se oli ihan kohtuullinen matka siihen, että vihdoinkin näkisin livenä tämän myymälän. Matkan tehtyämme oli tunne, että kyllä kannatti lähteä.

 

Kenkäkauppa pellon laidalla

Susanna oli tilannut meille gluteenitonta tarjoilua ja tarjosi meille kahvit. Siinä samalla kuuntelimme monta tarinaa heidän alkuhistoriastaan ja miten Kenkämaailma oli saanut alkunsa. Huikeita tarinoita. Oli ihana kuunnella kuinka jo useammassa polvessa kengät ovat olleet heidän suvun intohimona. Saimme kuulla jännitysnäytelmää siitä, että mitä kommelluksia oli rakennusvaiheessa käynyt ja siitä kuinka monet epäilivät kenkäkaupan menestystä. Kuka nyt pellolta tulisi kenkiä ostamaan. No niinpä. Kun on idea ja kun on usko siihen, että jotain suurta tulee tapahtumaan, kannattaa kulkea unelmaansa kohti.

 

Kenkämaailman verkkokauppa

Kenkämaailma on juuri avannut verkkokaupan niille, joille matka on liian pitkä. Verkkokauppaan lisätään tuotteita sitä mukaan kun he ehtivät.

Nappasin teille kuvia kengistä, jotka ainakin itseäni innostivat kovasti.

  

 

Kun mies oli löytänyt kenkänsä ja olin itsekin löytänyt jotain jalkaani, niin oli aika hyvästellä. Täytyy sanoa, että oli monen palvelun talo. Tässä paikassa varmasti viihtyy koko perhe.

 

Alla olevat kengät on saatu Kenkämaailmalta. Kuten näette niin itselleni valitsin jotain hyvin simppeliä ja lomaani ajatellen tasapohjaista.

 

Kenkämaailman historiaa voitte käydä lukemassa tästä lehtiartikkelista.

Kannattaa ehdottomasti tutustua. Jos kesälomareissulla käy matka Humppilan suuntaan, niin kannattaa pistäytyä.

Maiju

Kaupallinen yhteistyö: Kenkämaailma Oy

2 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Ihania kenkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *