Hae
Pinkit korkokengät
Kaupallinen yhteistyö

Odotettu gluteeniton uutuus

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan Oy

Kun on tulossa joku gluteeniton uutuus, joka on erilainen kuin muut tuotteet, sitä odotetaan innolla saapuvaksi.

Näin kävi myös Vaasan Free From sarjan uutuuden kanssa. Markkinoille lanseerattiin viikolla Vaasan Moilas Free From pehmeät rieskapalat. Kyseessä on tuoreleipä, jota löytyy lähiviikkoina kauppojen gluteenittomien tuotteiden tuoreleipähyllyiltä. Rieska sisältää puhdaskauraa ja perunaa.

Gluteenittomia leipiä ja muita tuotteita tulee tasaiseen tahtiin ja kilpailu hyvistä tuotteista on kovaa. Gluteenittomat innostuivat tästä tuotteesta heti koska tällaista ei ollut muilla valmistajilla. Se on myyntivalttina kova juttu.

Gluteeniton uutuus – pehmeät rieskapalat

Sain testiin heti lanseerauspäivänä leipiä ja päätin kokeilla niitä monella eri tavalla. Ajattelin, että näin pääsen heti tuotteen monikäyttöisyydestä perille. Jos tuotteelle keksii monta käyttötarkoitusta, leipä varmasti löytää paikkansa gluteenittomien ostoskorista.

Leipää sellaisenaan

Ensiksi tietenkin maistoin leipää heti tuoreeltaan ja sellaisenaan. Leipä oli niin kuin luvattiinkin pehmeää. Kun maistoin leipää ensimmäistä kertaa tiesin, että tämä on mun leipääni. Söin tätä leipää näin useampana aamuna aamukahvin kanssa. Toimii ja on hyvää.

Vaasan Moilas Free From Pehmeät rieskapalat

Leipää paahdettuna

Seuraavaksi päätin kokeilla leipää paahdettuna. Hyvin maistui myös paahdettuna. Kaikki leiväthän maistuvat hyvältä paahdettuna.

Vaasan Moilas Free From Pehmeät rieskapalat Vaasan Moilas Free Fro pehmeät rieskapalat

juustoLeipää uunissa

Seuraaavaksi keksin laittaa leivät uuniin niin, että sipaisin vähän levitettä päälle ja ripottelin päälle juustoraastetta. Uunin laitoin 200 asteeseen ja annoin leipien olla uunissa noin 10 minuuttia. Voi tämä olikin hyvä ja toimiva idea. Jos haluaa vaihtelua leipäänsä, kannattaa tätä kokeilla.

Vaasan Free From Pehmeät rieskapalat

LEIPÄÄ PIKKUPIZZAN POHJINA

Mietin myös sitä, että nämä leivät toimivat varmasti myös ikään kuin pikkupizzoina. Jos leivän päälle laittaa vaikka jauhelihaa tai kinkkua, tomaattia ja juustoraastetta, niistä saa ikään kuin pieneen nälkään ruuan. Leivän päälle tosin voi laittaa sellaisia asioita, joita itseään miellyttää.

Gluteenittoman rieskan ainesosat:

Gluteenitonta ruokavaliota noudattavat ovat aina kiinnostuneita eri syistä ainesosaluettelosta, joten laitan sen tähän esiin, jotta listasta näkee helposti, että soveltuuko se omaan ruokavalioon.

Ainesosat:

Vesi, gluteeniton KAURA (jauho, kuitu), tärkkelys (maissi, tapioka), peruna (jauho, kuitu), siirappi, rypsiöljy, glukoosisiirappi (maissi), hiiva, nostatusaineet (E 450, E 500), sakeuttamisaineet (E 464, ksantaani, guarkumi), suola, riisiraskijauhe, hedelmäsokeri, psyllium, emulgointiaine (E 471), säilöntäaine (E 200).

Leivät ovat vehnättömiä, gluteenittomia ja maidottomia.

Uutustuotteesta voit lukea lisää täältä.

Nyt siis voin sydämestäni suositella näitä leipiä. Omalta kohdaltani voin todeta, että nämä jäivät minun ruokavaliooni.

Maiju

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *