Hae
Pinkit korkokengät
Kaupallinen yhteistyö

Tarvitsin vuodet nuo

Kaupallinen yhteistyö: Ihana Elämys Oy

Tarvitsin vuodet nuo -kappale on soinut usein mielessäni viimeisten kuukausien aikana. Eräs työkaverini totesi minulle viisaasti, että ”emme ole enää samoja ihmisiä kun olimme 20-vuotiaina”. Mietin jälkeenpäin, että juuri näin se on. Elämä jatkuu kaikesta huolimatta on ollut mun mottoni viimeisten kuukausien aikana. Tästä selvitään, selvitään ihan varmasti. Helppoa tämä ei ole, mutta tästä selvitään. Elämään tarvitaan nyt myös jotain ihanaa ja olen yrittänyt tällaisista asioista nauttia.

Tarvitsin vuodet nuo

Olin sopinut Ihana Elämys Oy:n kanssa jo viime keväänä yhteistyön, joka Koronan takia siirtyi toukokuulta elokuulle. Silloin emme vielä tienneet, että millaista elämänvaihetta tulen tuossa vaiheessa elämään. Päätimme erostamme 10.8. ja Ihana Elämys -päivän kuvaukset oli sovittu elokuun 22. päivälle. Ensimmäisen viikon itkin kovasti ja mietin, että pystynkö ja kykenenkö kuvauksiin. Kuvauksissa oli tarkoitus luoda mulle kaksi eri tyyliä ja kuvata ne. Toisen viikon kohdalla laitoin Mirkku Merimaalle viestiä ”onnistuuko jos kuvaamme minulle tyylit, joihin toiseen haluan klassisen tyylin ja toiseen haluan tyylin, jossa näytän, että ”täältä tullaan elämä”. Mirkku innostui ideasta heti.

Kerron ensiksi näistä tyyleiistäni ja lopuksi kerron mitä kaikkea Mirkku Merimaa ja Niina Stolt yhdessä järjestävät. Nuo ihanat naiset ovat päässeet mun sydämeeni.

Klassinen tyyli – haikeutta ilmassa

Ensimmäiseen tyylini halusin hiuksiin tyylin, jossa hiukset suoristetaan ja asussani olisi mustan sävyt. Löysin vaatekaapistani tähän kuvaukseen sopivat asut. Kun näin tämän tyylini valmiina olin ihan, että wau. Jouduin vähän pidättelemään itseäni, etten olisi tässä vaiheessa jo hymyillyt koko maailmalle surustani huolimatta. Elin vaihetta, jossa mietin, että palaako mun hymyni enää.

Ihana elämys Ihana elämys

Ihana elämys

uuden elämän alku – räväkkä tyylini

 

Kun ensimmäiset kuvat oli otettu vaihdettiin tyyliä. Meikkiin lisättiin vähän uutta särmää sekä hiukset kiharrettiin Marilynin lookin mukaisesti. Minulla on ollut uuden hiustyylini myötä ajatus mielessä, että haluan kokeilla Marilynin tyyliä. Minulla oli pari vaihtoehtoista asua mukana, mutta olimme kaikki samaa mieltä, että My Olssonin kukkamekko (mekko saatu vuosia sitten) oli ihan paras tähän kuvaukseen.

Kun näin itseni valmiina olin hyvin otettu siitä, että pääsin näkemään ammattilaisten toteuttaman lookin jälkeen itseni näin hyvältä.

Tarvitsin vuodet nuo soi jälleen päässäni, että ilman näitä aiempia kokemuksiani en varmasti olisi tämä ihminen, mikä olen nyt. Kaikkea tällaista sitä tulee mietittyä.

Ihana elämys Ihana elämys Ihana elämys Ihana elämys

Ihana Elämys ja profiilikuvaukset

Olen tehnyt aiemminkin Mirkku Merimaan ja Niina Stoltin kanssa yhteistyötä. Aina yhteistyömme on sujunut upeasti ja toinen toistemme työtä kunnioittaen. Arvostan näitä kahta naista ihan mielettömän paljon. Heillä on silmää nähdä naisten upeat puolet ja napata sitten kuvat juuri oikeista kuvakulmista kädenasentoa myöten. Kerran olin mukana heidän järjestämässään Ihana rohkeus -päivässä. Kaikista näistä heidän kanssaan kokemistani jutuista olen ollut hyvin vaikuttunut. Lisää tällaisia edelleenkin ja olen niin mukana.

Täytyy sanoa, että jokainen nainen, joka miettiin, että riitänkö minä, eikä aina osaa nähdä itseään kauniina, tarvitsee tällaisen hetkensä. Jokaisen pitäisi päästä näkemään itsensä edes kerran niin kuin ammattilaiset sinut näkevät. Näiden avulla sitä pääsee aika pitkälle ja arvostaa taas itseään.

Ihana Elämys päivällä on aina mukana maskeeraaja/kampaaja, joka loihtii nämä ihana tyylit. Tällä kertaa tyylt minulle loihti Saint Katariina.

Ihana elämys

Ihana Nainen -elämyspäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa ja päivään varataan aika 3-6 naiselle, joiden ajat ovat vähän lomittain. Ihanaa yhteisöllistä meininkiä luvassa siis. Jos haluat varata oman yksityisen Ihana Nainen -elämyksen itsellesi, olethan yhteydessä Mirkkuun ja Niinaan sähköpostitse info@ihanaelamys.fi

Varaa Ihana Nainen -elämykseen n. 3 tuntia aikaa. Ja mieti mitä hauskaa teet sen jälkeen.

Ihana Nainen -elämyspakettiin kuuluu ammattilaisen tekemä meikki & kampaus, tiimin yhdessä tekemä stailaus kahta eri tyyliä varten (joka toteutetaan yhdistelemällä omia vaatteita sekä meidän kuvausrekvisiittaa), tyylien kuvaus ammattivalokuvaajan kanssa, koevedokset kuvauksesta (noin 60 otosta, joista pääset valitsemaan suosikkisi), sekä 5kpl itse valitsemaasi tulostuslaatuista tiedostoa tai vaihtoehtoisesti 5kpl 15x20cm paperikuvia. Studiolla on myös tarjolla pientä purtavaa ja tietenkin studion täydeltä naisenergiaa ja rentoa meininkiä.

Yksityinen elämys maksaa 675€ ja elämyspäivinä saat kaiken tämän hintaan 475€. Heiltä on saatavilla myös lahjakortteja ja elämyspaketin voi maksaa osamaksulla. Mikä olisikaan parempi synttärilahja naiselle, jolla on jo muuten kaikkea. Jokainen nainen varmasti haluaa kokea jotain tällaista. Seuraavat Ihana elämys -päivät ovat 17.10. ja 14.11. ja vapaat ajat ja lisätietoja löytyy täältä.

 

Profiilikuvaus

 

Ihana Profiilikuvaus on hemmotteluhetki, jossa saat nauttia olostasi ammattilaisten käsissä ja samalla saat itsestäsi ihanat kuvat.

Jos olet kiinnostunut menemään Ihanaan Profiilikuvaukseen muulloin, kuin varauskalenterista löytyvinä päivinä, niin kerää oma 4-20 hlö porukka ja varaa oma aikasi sähköpostitse osoitteesta info@ihanaelamys.fi

Ihana -profiilikuvaus sisältää: pikameikki ja -kampaus (30min), minikuvaussessio (15min), koevedokset (noin 20 otosta) sekä lisäksi valintasi mukaan yksi tai kolme tulostuslaatuista tiedostoa käyttöösi. Hintaan kuuluvat tiedostot saat itse valita koevedoksista ja lisäksi voit halutessasi tilata myös muita paperikuvia ja/tai tulostuslaatuisia tiedostoja.

Pakettiin sisältyy 1 valmis tiedosto: hinta 240€/hlö

Pakettiin sisältyy 3 valmista tiedostoa: hinta 300€/hlö

Lisätiedostot 40€/kuva

Hinnat sisältävät alv 24%

Seuraava profiilikuvauspäivä on pe 4.12.2020 ja lisätietoihin pääset täältä.

Elämä jatkuu

Minä tarvitsin myös hetken tämän. Näiden kuvien voimin minun oli helpompi jatkaa matkaani eteenpäin ja viimeistään nyt tajuta se, että olen vielä upea nainen. Matka ja elämä jatkuu ja edelleenkin asiaa käsitellään.

Minut löytää eri kanavista täältä: Instagram, Facebook, TikTok, Twitter, Youtube.

Maiju

 

Kaupallinen yhteistyö: Ihana Elämys Oy

6 kommenttia

 1. Leena Liimatainen kirjoitti:

  Upea tuo mustavalkoinen asukuva.
  Hillitty, klassinen kuva.
  Toinen kuva taas räväyttää esiin voimakkaan ja rohkean naisen.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

 2. Titti kirjoitti:

  Ihailin silloin Instassasi noita kuviasi (kuten yleensä kaikkia kuviasi).
  Olen vuosia haaveillut että kun kerran pääsisi ammattilaisen käsittelyyn.
  Ylipainoisena ja huonon itsetunnon omaavana olisi kiva nähdä saisiko minustakin upean.
  Elämä on kolhinut todella rankalla kädellä ja varsinkin pojan kuoleman jälkeen olen muuttunut paljon.
  Nyt jäin miettimään että jos jotenkin joskus saisin tuollaisen maksun järjestettyä, niin riittäisikö minulla rohkeus lähteä…
  Siis yksin pois kotoa vieraiden ihmisten pariin vieraaseen ympäristöön.
  No, ajatus jää varmaan taas kytemään mieleeni (seuraavat parikymmentä vuotta?)
  Sinulle toivotan hyvää mieltä ja iloisia asioita.
  Ihana ”tuntea” sinut, saan niin paljon voimia instassa jutuistasi, olemme samanikäisiä.

  • Maiju kirjoitti:

   Voi Titti, kyllä sinusta kaivettaisiin sellainen prinsessa esiin, että <3
   Ehdottomasti jokaisen naisen pitäisi saada kokea jotain tällaista.

 3. Leena Lumi kirjoitti:

  Maiju, mitä mää sanoin: Musta ja punainen ovat sun juttusi! Tuo mustavalkoinen kuva takaa on ihanan dramaattinen.

  ♥♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *