Hae
Pinkit korkokengät

Gluteeniton brunssi

Ruuat saatu ravintola: Story Restaurant

Kävin testaamassa Story ravintolan  gluteeniton brunssi -tarjonnan. Olen aikaisemminkin kehunut heidän gluteenitonta tarjontaansa. Olen tykännyt siitä, että he eivät ole menneet tarjonnassaan sieltä mistä aita on matalin. Gluteenittomille on ollut tarjolla ihania herkkuja ja myös suolaista tarjontaa. Olen useasti puhunut heidän kanssaan siitä, että mitä ja millaista tarjontaa me gluteenittomat toivotaan. Tunnen viestin menneen perille ja he ovat selkeästi vieläkin parantaneet tarjontaansa.

Heidän aamiais- ja brunssimenu on saatavilla lauantaisin heidän kaikista Story ravintoloistaan (Tripla, Kamppi ja Vanha Kauppahalli). Kannattaa katsastaa vaikka etukäteen heidän menu-vaihtoehdot täältä.

Gluteeniton brunssi Kampin Storyssa

Kävimme Kampin Storyssa testaamassa ystävän kanssa tämän brunssin. Olin etukäteen tutustunut heidän brunssitarjontaansa heidän nettisivujen kautta. Olin sieltä jo valinnut itselleni suosikit, joten tilaamisvaiheessa kaikki kävi sitten sujuvasti ja nopeasti.

Heidän brunssinsa on koottu niin, että tuotteet on erikseen tilattavissa ja erikseen hinnoiteltuja. Sieltä jokainen sitten voi tilata niitä asioita omaan brunssiinsa, jotka itseään kiinnostavat.

Ystävän kanssa valitsimme muutamia erilaisia juttuja, joita sitten yhdistelimme ja maistelimme osan yhdessä. Ystävä valitsi itselleen Avokado omeletin. Hän kehui sitä kovasti. Itse valitsin kahvin kanssa avokado-toastin, jonka luonnollisesti tilasin gluteenittomana. Avokado omeletin hinta oli 11,90 euroa ja avokado-toastin hinta oli 9,90 euroa.

Story restaurant

Tilasimme myös Breakfast bowlsin, johon kuului luonnonjugurttia, Storyn granolaa ja mustikkahilloa. Täytyy sanoa, että tämä maistui erityisen herkulliselta. Jäin miettimään, että oliko se tuo mustikkahillo, joka sen upean maun toi tähän. Luonnonjogurtin hinta oli 5,90 euroa.

 

Story Restaurant Kamppi

Erityisesti Story toivoi, että maistaisin heidän gluteenittomat Amerikkalaiset pannukakut. Nämä olivat todella herkullisia. Mikä parasta nämä ovat listallakin jo valmiiksi gluteenittomia. Hienoa, että ovat lisänneet jo suoraan gluteenittomia tuotteita listoille niin, että niitä ei tarvitse gluteenittomalle tehdä erikseen eri reseptillä. Pannukakun hinta oli 8,50 euroa.

 

Story restaurant kamppi Story restaurant gluteeniton brunssi

Annokset oli herkullisia ja me molemmat kilpaa kehuimme makuja ja sitä, että tämä toi arkeemme hieman luksusta.

Annokset olivat sen verran isoja, että näitä voi tilata hyvinkin ystävän kanssa ”ristiin” niin, että jokaisesta annoksesta varmasti olisi jaettavaksi kahdelle.

Pinkit korkokengät blogi

Aikaisempi blogipostaukseni heidän tarjonnastaan löytyy täältä.

Molemmilta ihan ehdottomat suositukset Storylle. Seuraavaksi taidan käydä maistamassa heidän gluteenittoman hampurilaisen, jotka eräs gluteeniton ystäväni mulle niin kovasti kehui.

Tällaisia kahviloita ja ravintoloita vaan lisää, niin me gluteenittomat kiitämme.

Maiju

2 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Hyvännäköisiä ruokia =) Miten sinulle menee silmäongelmien kanssa?

    • Maiju kirjoitti:

      Silmöasia on edennyt niin, että pääsen silmän kanssa sellaiseen Ammatilliseen kuntoutusselvitykseem Kelan kautta. Ensimmäinen jakso on reilun kuukauden päästä. Välillä sen kanssa menee paremmin ja välillä huonommin ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *