Hae
Pinkit korkokengät

Intohimo sisustamiseen

Intohimo sisustamiseen näytti jäävän päälle.

Kun luulen saaneeni kodin jo kuntoon, niin tulee mieleen aina jotain mitä voisi jo nyt muuttaa toisin. Mielestäni kaikki alkaa olemaan kohdallaan, mutta sitten tajun taas, että haluan jotain muutoksia jo tehtyihin valintoihin.

Kun ole ollut sisustamisesta innostunut, niin huomaan, että Facebook ja myös Instagram tietävät sen myös. Isoveli siis valvoo ja seuraa tarkkaan mitä googletan ja millaisilla verkkosivustoilla käyn. Siitä syystä saan itselleni kohdennettuja mainoksia verkkokalvoilleni nyt koko ajan.

Intohimo sisustamiseen – edelleenkin

Esittelin jo aiemmin kotini ja siinä tuli näytettyä myös makuuhuoneen sisustus teille. Tämän jälkeen sitten taas sain erään liettualaisen yrityksen mainoksen eteeni ja siellä minua huuteli niin kauniit tyynyliinat, että näin niissä heti potentiaalia makuuhuoneen sisustukseen. Jostain syystä olen huomannut, että en löydä suomalaisilta valmistajilta minun makuuni näin värikkäitä sisustuskankaita. Väriä pitää olla ja paljon. Aiemmin hankin perusväriset tyynyliinat, jotka sopivat maton sävyihin.

Koitin unohtaa nämä mulle mainoksena kohdennetut tyynyliinat, mutta ei, ne tuli uudestaan mun eteeni. Sitten en vaan voinut enää vastustaa niitä. Oli siis pakko tilata ne. Hinta oli kohtuullinen ja se madalsi kynnystäni. Lopulta siis tilasin tyynyliinat ja jäin jännittyneenä odottamaan, että mitä sieltä tuleekaan. No yllätyin kun tyynyliinat sitten näytti samalta mitä tietokoneen kuvaruudullakin. Aina ei voi tietää mitä tulee kun tilaa verkosta ja ulkomailta.

  

Nyt pitäisi vielä ostaa hieman pienempiä sisätyynyjä, koska 50 x 50 senttinen tyyny oli hieman liian iso näihin tyynyliinoihin. Laitoin lopulta tuon eniten keltaista ja punaista olevan tyynyliinan aiempien keltaisen ja punaisen rinnalle. Kolme muuta saa vielä odottaa käyttötarkoitustaan. Tulikohan tämä intohimo sisustamiseen jäädäkseen? Onko muille käynyt samoin?

 

Television hankkiminen

Taisin kertoa aiemmin, että mulla ei ole televisiota. Olin ihan varma ensimmäiset kuukaudet, että en tule televisiota tarvitsemaan. Kuitenkin nyt viimeisten viikkojen aikana olen harkinnut asiaa uudestaan ja päätin, että minulle tulee kuitenkin televisio. Syy miksi päädyin siihen lopulta oli se, että tajusin, että kuinka paljon olen kotona nykyään ja luonnollisesti siis yksin. Jotain puuttuu ja päätimme miehen kanssa siirtää meidän vanha telkkari mulle ja hommataan miehelle uusi. Hän on kuitenkin telkkarin suurkuluttaja enemmän kuin minä. Näin ollaan taas järkeviä.

Mietin, että olen joulupyhät yksin kotona ja mitäs sitä muuta silloin tekisikään kuin katsoisi televisiota.

Aiempi sisustuspostaukseni löytyy täältä.

Arvontamuistutus

Muistattehan, että blogissani on Elivo-tuotteiden arvontaa 13.11.2020 saakka, joten käykäähän osallistumassa arvontaan, joka on täällä.

Minut löytää eri kanavista täältä: Instagram, Facebook, TikTok, Twitter, Youtube.

Maiju

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Nää on vissiin ne päälliset, joista puhuit silloin kävin teillä? On kyllä niin hienot <3

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Majan Molla kirjoitti:

  Olen seurannut sun kodin sisustusta ja ihastunut. Itse hankin makkariin pitkän harkinnan jälkeen mieleiset verhot ja lakanat ja olen joka aamu niistä niin onnellinen.
  Toivon sinulle kaikkea hyvää kotiin ja elämään!
  Elämä on tänään ja huominen on aina uusi mahdollisuus. <3

 3. Laura kirjoitti:

  Ihan sun näköiset tyynynpääliset.

 4. Nora kirjoitti:

  Hienot tyynyliinant =) Itselläni ei ole tällä hetkellä televisiota ei ole ollut yli vuoteen), kun entinen meni rikki. Ihan hyvin olen pärjäillyt. Olen kuunnellut paljon musiikkia ja muutenkin tietokone on tullut vähän keskeisemmäksi asiaksi elämään, mutta olen kanssa miettinyt, että jos joskus hankkisin taas television. Tykkään kuitenkin katsoa esim. elokuvia ja dokumentteja. Saa nähdä hankinko television ja milloin vai henkinko ollenkaan. Pärjään kyllä ilmankin, vaikka edes joskus olisi kiva katsoa jotain isommaltakin ruudulta.

  • Maiju kirjoitti:

   Itsekin aloin kallistumaan TV:n puolelle, koska olen vähentänyt somen käyttöä. Jollain pitää sitten paikata se aika, joka jää vapaaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *