Hae
Pinkit korkokengät
Kaupallinen yhteistyö

Värikkäät vaatteet

Kaupallinen yhteistyö: Fiini Fröökynä

Kyllähän se on niin, että värikkäät vaatteet on se mistä minut tunnetaan.

Usein minulle linkitetään vaatteita, että ”Maiju nää vaatteet näyttää ihan sinulta”. Tälläkin kertaa Fiini Fröökynän Jaana laittoi viestiä, että nyt on kyllä niin sinun näköisiä vaatteita ja todellakin kyllä oli. Nämähän ihan huusi nimeäni. Yhteistyötähän se sitten näiden osalta pukkasi heti.

Jaana lupasi lähettää vaatteet minulle ja minä lupasin niitä kokeilla ja katsella, että miten ne sitten muuntuisi päälläni. Toimii.

Värikkäät vaatteet – värikäs minä

Joskus koitan vähän irroittautua värikkäistä vaatteista, mutta tämä irroittautuminen yleensä kestää vain hetken aikaa.

Olen usein käyttänyt sanontaa, että olen syntynyt väripurkissa ja jotenkin kaipaan ympärille ja asuihin väriä. En vaan osaa luopua väreistä, vaikka olen sitäkin yrittänyt. Värit tuovat mulle sen voiman, voiman kaikkeen arjessa jaksamiseen.

Olen ehkä myös sen verran värikäs persoonana, että värittömyys saattaisi myös vähän sotia persoonaani vastaan. Miksi siis sotia sitä vastaan, mitä oma persoona sanoo.

Fiini Fröökynä / MiaK-mallisto:

Näitä vaatteita voi etsiä Fiini Fröökynän Juuri saapuneet -otsikon alta. Collage-hupparia ja kukkahousua myydään erikseen. Näin tässä kokonaisuudessa heti potentiaalia taas vaikka mihin. Vaatteita voi käyttää monella tavalla. Kun yhdistää vaatteisiin mustaa, kokonaisuus rauhoittuu heti. Kun näissä on näin suuret kontrastit kuvioissa, niin vaate kaipaakin vähän rauhoittavaa seurakseen. Mietin, että collage-hupparin kanssa sopisi hyvin myös musta neuleliivi. Harmikseni en löytänyt omaani, olisin sitäkin kokeillut.

Ensimmäisenä yhdistin puseron mustien housujen kanssa. Toimii hyvin.

Seuraavaksi yhdistin mustan neulepuseron kukkahousujen kanssa. Tämä yhdistelmä toimi niin hyvin, että päätin lähteä töihin tämän asun kanssa. Kukaan ei edes tajua, että sitä oltiin töissä ihan collage-housujen kanssa. Housujen vyötäröstä kyseltiin toisaalla. Näissä on ihan mielettömän hyvä vyötärö, nousee korkealle.

Kun laittaa molemmat yhtä aikaa, niin tämä asu on ihan selkeä kotiasu. Toimii tämäkin hyvin. Jos haluaa erottua, niin tällä asulla ehdottomasti erottuu joukosta.

Jos miettii omaa kokoaan, niin itse valitsin näissä yhden koon isomman mitä yleensä. Pusero on suoramallinen ja jos on hieman isompi kokoinen, on se yksi koko ehdottomasti parempi. Housuissa olisi varmaan riittänyt se normaali koko, koska vyötärö nousi hyvin ylös. Kannattaa katsoa tuotteen kohdasta ilmoitetut mitat, näin varmasti löytää itselleen sopivan koon.

Olen syksyn aikana hankkinut itse asiassa hyvin vähän  uusia vaatteita. Joten nämä olivat tervetulleita. Tiedän, että nämä tulivat käyttöön. Tänä päivänä muutenkin käytän harkintaa vaatteiden kanssa enemmän kuin ennen. Kaikki mitä kotiin tulee, täytyy näyttää heti minulta ja näyttää siltä, että ne eivät jää kaappiin koristeeksi.

Mitäs tykkäätte?

Maiju

 

Kaupallinen yhteistyö: Fiini Fröökynä