Hae
Pinkit korkokengät

Pinkit vai blondit hiukset?

Mietin, että pinkit vai blondit hiukset kun olin menossa viikko sitten kampaajalle reilun 2,5 kuukauden tauon jälkeen. Tein tästä myös kyselyn mun Instagramiin. Mietin itsekin, että 50 prosenttia minua huusi pinkkiä ja toinen 50 prosenttia huusi blondia. Lopputulos kyselyssä seuraajilta 45 prosenttia oli pinkin kannalla ja 55 prosenttia blondin. Kyselyn tulos oli niin sanotusti fifty sixty.

Kuitenkin ajattelin, että loppupeleissä mun pitää itse tehdä lopulta se ratkaisu. Tiedän kokemuksesta, että haluan pinkit, mutta usein haluan tätä yleensä vain muutaman viikon. Tosin suoraväreissä on se hyvä puoli, että lopputulos kestää juuri tuon ajan. Tiedän myös sen, että olen sielultani blondi ja mulle sopii hyvin blondit hiukset. Vuosia hiukseni oli milloin pinkit, milloin lilat, milloin oranssit ja mitä milloinkin. Nyt tuntuu, että blondius on pitkälti se mun juttu. Silti aina joskus vanha minä huutelee jotain räväkkää – hetkeksi.

Pinkit vai blondit hiukset?

Tiesin, että Eve auttaa lopulta mua mun päätöksen tekemisessä. Niin sitten lopulta kävikin. Olin jo etukäteen laittanut Evelle kuvan pinkeistä hiuksista ja viestin, että ”haluan jotain tällaista”. Eve on hiustaiteilija ja häneltä tulee aina vain hyviä ehdotuksia. Siinä hiuksiani katsellessa Eve ehdotti, että mitä jos laitetaan lohkoja? Mitä jos ne pinkit lohkot on ikään kuin blondin alla? Niin, että saat ne tarvittaessa esiin tai saat ne piiloon, kun niin haluat. Niin viisasta. En ollut edes tätä ajatellut. Olin miettinyt jopa vaihtoehtoa, että puolet päästä olisi pinkkiä ja puolet blondia.

Siitä se ajatus sitten lähti ja olin heti ihan messissä tämän idean edessä. Kuvista näkee hyvin se, että pinkki on piilotettu blondien hiusten alle.

 

Pinkit hiukset

Pinkkiä hiuksissaBlondit hiukset

Vuodessa on tapahtunut niin paljon. Olen hyvin ihastunut tähän hiustyyliini. Voin laittaa hiukset suoriksi tai voin kihartaa niitä. Kihartaminen on ollut nyt itselleni uusi juttu. En ole koskaan ollut mikään taitava hiusten laittaja ja siksi varmaan olenkin pitänyt hiuksiani lyhyenä. Nyt kun ne on pitkät, minusta on ihanaa, kun voin miettiä eri tapoja laittaa niitä. Odotan innolla, että pääsisin pitämään myös poninhäntää hiuksissani.

Kiharat pinkit hiukset Kiharoita hiuksissa

Kihartaminen tuo hieman pehmeyttä ja naisellisuutta tyyliini. Siitä pidän.

Itsestäni tuntuu nyt siltä, että olen vihdoinkin 58-vuotiaana alkanut löytämään itseäni. Kauan se on kestänyt, mutta kyllä se on kannatanut.

Sitten vielä sanoisin, että elämässä pitää kyllä olla sen verran pinkkiä, että on hyvä olla.

Hieman muuta asiaa

Kävin muuten näyttämässä heti tuota pigmenttiläiskäni ihomuutoksesta, josta kirjoitin täällä. Otettiin koepalat ja muita kokeita. Tulokset näytti, että ei ole syöpään viittaavaa, mutta jotain tulehdusta siinä on. Seuraavaksi pitäisi käydä ihotautilääkärin pakeilla, joku ehdotti mulle aurinkokeratoosia ja mielestäni oireet viittaisi kyllä siihen. Jäädään vielä siis kuulolle, että mikä toi läiskä on.

Ihanaa pääsiäisen odotusta kaikille. Hyvää palmusunnuntaita.

Minut löytää eri kanavista täältä: Instagram, Facebook, TikTok, Twitter, Youtube.

Maiju