Hae
Pinkit korkokengät
Kaupallinen yhteistyö

Uusi gluteeniton sämpylä

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan Oy

Vaasan Moilas Free From uusi gluteeniton sämpylä lanseerattiin tänään. Tällä kertaa lanseerattiin Vaasan Moilas Free From Pehmeät Herkkusämpylät. Pääsin heti tuoreeltaan testaamaan sämpylät. Innolla odotan aina uutuuksia ja innolla niitä myös sitten testaan. Hyvä kun uusia tuotteita saadaan kauppoihin. Nämä tuotteet löytyvät monen päivittäiskaupan tuoreleipähyllyiltä.

Uusi gluteeniton sämpylä

Tämä nyt lanseerattu Vaasan Moilas Free From sämpylä on tuotesarjan kuudes tuote. Aina uutuustuote on onnistunut yllättämään. Jokainen tuote on ollut erilainen. Tällä kertaa lanseerauksessa oli leipä, joka maistuu tavalliselta leivältä vai pitäisikö sanoa, että sämpylä, joka maistuu tavalliselta sämpylältä. Tosin en tiedä, että olenko jäävi sanomaan enää mikä maistuu tavalliselta, koska kohta on 9 vuotta gluteenitonta elämää takana ja siinä ajassa ehkä jo on monissa asioissa unohtanut sen tavallisen maun. Nykyään on vain joko hyvää leipää tai sitten on ihan ok tai jotain sinne päin. Tämä leipä oli hyvää.

Tahnoja leivän päälle

Päätin kokeilla sämpylöitä tällä kertaa kahden erilaisen tahnan kanssa. Tahnoilla saa kivaa makua sämpylään. Minut tunnetaan suurena leivän ystävänä, oma päiväni ei ala, jos en saa päivittäistä leipäannostani.

Nämä käyttämäni tahnat syntyivät helposti. Käytin toiseen tahnaan puolikkaan avokadon, ripauksen sitruunamehua ja hyppysellinen suolaa. Avokadon hienonsin haarukalla ja lisäsin sitruunamehun ja suolan sekaan. Niin hyvää.

Toisen tahnan tein 100 grammasta savulohta, johon lisäsin maustamatonta jogurttia noin 2 rkl ja ripauksen suolaa.

Molemmat tahnat syntyivät siis käden käänteessä. Tahnojen kaveriksi laitoin leiville mimis-saalaattia, paprikaa, vadelmia. Leivistä tulee aina ihania kun väliin laittaa vähän rakennetta. Itse syön usein leipää vain aamuisin, mutta leipä toimii kyllä myös välipalana tai iltapalana. Olen puhtaiden makujen ystävä.

Uutuussämpylän rakenne oli mielestäni täydellinen. Minusta tuntuu, että tuotteissa on onnistuttu aina vaan paremmin ja paremmin. Mietin, että nämä sämpylät toimisivat ehdottoman hyvin myös esimerkiksi hampurilaissämpylän pohjana. Koostumus ja maku olisi täydellinen vaikkapa hampurilaisiin. Nämä sämpylät taipuvat kyllä moneen ja varmasti toimivat hyvin lämpimien voileipien pohjana.

 

Sämpylä on vehnätön, gluteeniton, laktoositon ja runsaskuituinen. Leivän tuoteselosteen ja ravintosisällön löydät täältä. Kaikki Vaasan Moilas Free From tuotteet löydät täältä.

Oletko sinä maistanut jo Vaasan Moilas Free From tuotteita? Mikä on sun suosikkisi? Useampi näistä aiemmin ilmestyneistä tuotteista on päätynyt mun ostoskoriini. Nyt jäädään jännittyneenä odottamaan, että joko kohta saadaan joku makea vaihtoehto sarjaan. Mikä olisi muuten tuote, jonka sinä haluaisit nähdä tältä sarjalta?

Maiju

Kaupallinen yhteistyö: Vaasan Oy